Haberler

Galatasaray'da atılan 1 golün maliyeti 41 milyon TL

Güncelleme:

Galatasaray bu sezon çıktığı 10 resmi maçta sadece 7 gol atabildi. Sarı kırmızılı ekip futbolculara bonuslar hariç 287 milyon TL maaş ödüyor. Rakamlara vurulduğu zaman Galatasaray'ın attığı 1 golün maliyeti ise 41 milyon TL oldu.

Son yılların en kötü sezon başlangıcını yapan Galatasaray'da alınan sonuçlar sonrası büyük üzüntü yaşanıyor.

Sezon başında önemli transferlere imza atan Sarı-Kırmızılılar oldukça fazla bir mali yükün altına girerken, futbolculara bonuslar hariç 287 milyon lira maaş ödeniyor. Buna karşın Galatasaray 10 resmi maçta ağlara sadece 7 gol bırakabildi.

Böylece sarı kırmızılılar'ın 1 golünün maliyeti 41 milyon lira oldu. Transferi çok büyük ses getiren ve 5 milyon euro garanti ücret ödenen Falcao 4 resmi maçta 1 golde kaldı. İmza parası ile birlikte bu sezon 4.5 milyon euro kazanan Babel 2 gol atabildi. Yüksek maaş alan diğer isimlerinden Feghouli de takıma gol katkısı veremedi.

4 MAÇA ÇIKTI 1 GOL ATABİLDİ

Yılın en flaş transferi olan Radamel Falcao Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 4 maça çıktı. Sadece Kasımpaşa maçında ağları havalandırabilen Kolombiyalı forvet beklentileri karşılaşamadı. Transfer sürecinin uzaması nedeniyle Monaco ile idmana çıkamayan Falcao henüz fizik olarak hazır değil.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (24)

URTd:

enayi galatsaray :D

19
11
yanıtYanıtla
Memleketim:

Cakma imparatorun ve yardimcilarinin maasinida kattinizmi?

16
10
yanıtYanıtla
Cakma Imparator:

Dedigin Adam Sana Ne Acilar Yasati 17 Mayis 2000 12 Mayis 2012

yanıt6
yanıt1
AntiTs:

Çakma imparatorun ve galatasarayın iyi günleri bunlar. İnsanlara ağızlarıyla gülmeyi unutturdular.

9
5
yanıtYanıtla
MERT:

ÇAKMA İMPARATOR''UN İYİ GÜNLERİ DEDİĞİN ADAM SON İKİ SEZONDA KAÇ KUPA ALMIŞ BİRDE KENDİ ALDIKLARINIZI TOPLA ÇIKAR ONDAN SONRA BU YAZIYI YAZ.

yanıt4
yanıt6
fenerlibahçeli34:

Falcao işi adeta bir ''Abdürrahim -Malum medya'' PR çalışması idi. 3 ay her gün hava durumu sunar gibi Falcao dan haberler yaptılar. Geldi-gelmedi gerginliği ile G. Saraylıları adeta doldurdular. Tabii bu dönemde böyle bir dünya yıldızına Avrupadan hiç bir kulübün talip olmaması da enteresan. 36 yaşındaki Ribery bile Fiorentinaya gitti Şimdi büyük ikramiye terine Amorti çıkmış görünüyor.

6
3
yanıtYanıtla
ali:

ahmak seyirci var oldukça bunlar daha çok para kazanacak

6
3
yanıtYanıtla
Tffb tffbjk:

Ne alaka arkadaş. Her şeyin bedeli var. 11 kişinin işini mi yapacak. Adam yıldız. Gs nin marka değerini yükseltti. Bunun da bir bedeli var.

2
4
yanıtYanıtla
gazı alan fatih:

Fatih öder o işlere o bakıyor

2
3
yanıtYanıtla
stark:

Falcaoda Falcao ! Spor programlarında Falcaonun Galatasaray''a seviye atlatacağını anlatan yorumcular bu işlerden ne kadar anladıklarını gösteriyor ahmak taraftarlarınıza ! Aspor ''un GS''li amigoları Falcao gelsin ben hava alanında karşılamaya gideceğim kombine alacağım masalları ile GS''li taraftarları uyuttular maçlarda hangisini görüyorsunuz ?

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title