Haberler

Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak Krizi! Fatih Terim Çok Sinirlendi

Güncelleme:

Fatih Terim ve öğrencileri tarihi Beşiktaş derbisinden önemli bir zaferle ayrılırken, yeni bir Abdurrahim Albayrak krizi gösterdi. Krizin sebebi Albayrak'ın sosyal medya sevdası olduğu belirtildi.

Fatih Terim ve öğrencileri tarihi Beşiktaş derbisinden önemli bir zaferle ayrılırken, yeni bir Abdurrahim Albayrak krizi gösterdi. Krizin sebebi Albayrak'ın sosyal medya sevdası olduğu belirtildi.

Galatasaray-Beşiktaş derbisi Süper Lig'de şampiyonluk yarışının kaderini etkilerken, başkan yardımcılarından Abdurrahim Albayrak'ın maç sonrasındaki sosyal medya etkileşimi küçük çaplı bir krize neden oldu.

PAYLAŞIM TEPKİ GÖRDÜ

Maç biter bitmez futbolcularla büyük sevinçler yaşayan ve çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşan Albayrak'ın, soyunma odasındaki paylaşımları sızdırması, teknik direktör Fatih Terim ve idarecileri rahatsız etti. Albayrak'ın soyunma odasında futbolculara hitaben yaptığı prim konuşmasının kendisine yakın kişiler tarafından sosyal medyada paylaşılması, idarecilerden tepki gördü.

TERİM TEPKİ GÖSTERDİ AMA SES ÇIKARMADI

Yönetim kurulu, prim konuşmasının kulüp başkanı tarafından yapılması gerektiğine dikkat çekerken, asıl tepkinin Fatih Terim cephesinden geldiği ileri sürüldü. Terim'in böylesi bir zafer sonrası, Albayrak'ın kişisel şovu için 'mahrem' sayılan soyunma odasındaki videoyu sızdırmasına büyük tepki gösterdiği ancak şimdilik tepkisiz kaldığı ifade ediliyor.

ALBAYRAK PRMİ AÇIKLAMAK İÇİN TERİM'İN ÇIKMASINI BEKLEDİ İDDİASI

Albayrak'ın, soyunma odasına girip prim miktarını açıklamak için Fatih Terim'in yayıncı kuruluşa röportaj vermeye, ardından da basın toplantısına gitmesini beklediği öğrenildi. Fatih Terim'in, artık kader sınavlarının oynanacağı son üç haftada duruma kayıtsız kalacağı ancak Abdurrahim Albayrak'ın kazanılması muhtemel maçlar sonrası 'kişisel-şov' gösterilerinde bulunmasına da izin vermeyeceği ifade ediliyor.

Başkan Mustafa Cengiz'in, zaman zaman coşkusunu abartan Albayrak'ın dikkatini çekebileceği konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Sosyal Medya Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

500

Yorumlar (36)

beşiktaşlı:

ulan fatih terim yine oynadın son pislik oyunlarını bülent yıldırma nerde kaç para verdinizde sizi böyle destekledi kurtardı sizi ama senin sonun geldi fatih terim senin pilin bitti bataryan artık bitti yeni sezonda görüşeceyiz seninle taş gibi beşiktaş geliyor sergen geliyor sergen senin başının belası terim sen artım bittin git evinde pijamalarını giy emeliliyin tadını çıkart

7
36
yanıtYanıtla
ağla terim ağla ağla albayrak ağla:

noldu şimdi albayrak efendi . düne kadar şampiyon kimse söylesinler bizde boşuna ter dökmeyelim diyodu . şimdimi iyi oldu . ağlaya ağlaya buralara geldiniz .

17
24
yanıtYanıtla
palyaco:

palyaco

17
6
yanıtYanıtla
harun:

ne de kolay söylüyor biirrr iikiiii üüçç trilyon. . . bu kadar kolay trilyonlar kazanılmamalı. . . biz de iki üniversite bitirip üç kuruşa talim edelim. ayrıca aldığımız 1 yıllık maaş bu futbolcuların maç başı aldığı ücretten az. neyse memlekette kafaya takılacak o kadar mesele varken futbolcu maaşları bi kenarda dursun

21
2
yanıtYanıtla
Harvurdum:

Maç başı aldıkları ücret senin yıllık ücretinden fazla :) sen ne diyorsun :)

yanıt0
yanıt0
CAN DEP:

Abdulrahim abe adam gibi Adamdir takimi icin canini feda edecek kadarda cesur yüreklidir..burada GS laf atanlar GS,nin basarilarini hazm edemeyen eziklerdir NOKTA

9
8
yanıtYanıtla
Brütüs:

Dev futbol endüstrisinde, bu tip yöneticilere yer yok. Ülkemize özel bir durum bu.

7
9
yanıtYanıtla
Emekli Gazeteci:

SIYASI Durusunu sevmedim. AMA KANININ SON DAMLASINA KADAR GALATASARAYLI BUNA Derim. GS Yönetiminin icinde olsun ister baskan ister malzemeci olsun. ADAMDA ALLAH vergisi insanlari kenetleyici bir güc var. Geldigi günden bu güne Sorun cikaran bir futbolcu oldumu. . ?? Veya BASINA YANSIDIMI ?? Ben yönetici buna derim. ADAM 404 YAPISTIRICISINDAN Beter. . .

11
4
yanıtYanıtla
mustafa:

şaklaban ya:)

11
4
yanıtYanıtla
FUAT ERDOĞAN:

Kızacak bi şey yok ki;parayı veren düdüğü çalar. NASREDDİN.

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title