Haberler

Fikret Orman'ın istifa kararı sonrasında sosyal medya yıkıldı

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman başkanlık görevinden istifa edeceğini açıkladı. Orman'ın bu kararı sonrasında sosyal medya yıkıldı.

7 yıldır Beşiktaş Başkanı olan Fikret Orman, bugün düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa edeceğini açıkladı. "Beşiktaş'ta kan değişikliğine ihtiyaç var" diyen Orman, yarın divan kuruluna başvurarak olağanüstü kongre kararı almayı amaçladıklarını ifade etti.

Fikret Orman'ın bu kararı sonrasında sosyal medya adeta yıkıldı. İşte birbirinden ilginç paylaşımlar;

Fikret Orman'ın istifa kararı sonrasında sosyal medya yıkıldı

Fikret Orman'ın istifa kararı sonrasında sosyal medya yıkıldı

Fikret Orman'ın istifa kararı sonrasında sosyal medya yıkıldı

Fikret Orman'ın istifa kararı sonrasında sosyal medya yıkıldı

Beşiktaş'ta Fikret Orman'ı istifaya götüren sürecin ligde durumun kötü gitmesi, forvet transferi yapılmaması ve Orhan Ak konusunun öncelikli olduğu düşünülüyor.

FORVET TRANSFERİ YAPILMADI

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle birlikte transferde geçmiş yıllara göre daha sakin bir politika izlendi. Siyah beyazlılar, Tyler Boyd, Douglas, Victor Ruiz, Pedro Rebocho, N'Kooudou, Mohamed Elneny ve Abdoulay Diaby gibi isimleri renklerine bağlarken santrafor transferi yapılmaması eleştiri konusu oldu. Beşiktaş ligin ilk haftalarında Burak Yılmaz'ın da sakatlığı sebebiyle forvet bölgesinde Güven Yalçın ve Umut Nayir'i oynattı.

ORHAN AK ÇOK TARTIŞILDI

Fikret Orman, taraftarların tepki gösterdiği antrenör Orhan Ak'a da sahip çıkmış, "Bugüne kadar Beşiktaş'ı kişiler ve bireyler üzerinden konuşmadım. Abdullah hocamız 8 kişilik ekiple geldi. Çok iyi hava yakaladık. Geçen sezon statta, sahada, yönetimsel olarak kötü bir sınav verdik. Gülelim ve güzel şeylerden konuşalım. Şampiyonluk için iddialıyız. Kenetlenelim ve takıma sahip çıkalım. İnşallah Beşiktaş'ı bu sezon çok mutlu edeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Fikret Orman Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri!
500

Yorumlar (26)

KASTAMONULU:

GALATASARAYLA HELALLEŞ BENCE. ÇÜNKÜ KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI İKEN BİLDİRİ HAZIRLAYAN ÜÇLÜNÜN BAŞINDA SEN VARDIN. GÜMÜŞDAĞ ZATEN DÜN GECEKİ MAÇTA HATASINI ANLAMIŞTIR. ALİ KOÇU ZATEN YAZMAYA GEREK YOK. ONU CİDDİYE ALANDA YOK.

20
26
yanıtYanıtla
.:

mal mısın

yanıt14
yanıt4
Furkan:

Şu galatasarayınızı herşeye sokmayın yeter artık usandı herkes bu laçka kulüpten. Bildiri Türk futbolunun genelini ilgilendiriyordu gs kendini niye bu kadar özel görüyor?? Bu haberin içeriği BJK nin iç işleri ile ilgili başkan kalır gider helalleşme mevzusuna gelince bildiriden önce gs nin son 30 yılda hakkını yemediği kulüp ve futbolun içinde olan insan kalmadı önce onların helalliğini alacak

yanıt11
yanıt8
1903:

YÜRÜGİT İŞİNE RENKLİ HELALLEŞECEK EN SON TAKIM SİZSİNİZ ASIL SİZ 17 KULÜBLE HELALLEŞİN ADINIZ BİLE ŞİKESARAY OLDU SEN KALKMIŞ HELAL DEN BAHSEDİYORSUN

yanıt13
yanıt4
yasir:

Bence tüpçü gelmeli. Tüpçü çok başarılıydı.

7
6
yanıtYanıtla
Köylü MURTAZA:

tüpçü 8 senemizi yedi bitirdi üstüne üstüne futbolcuların paralarını ödemediği halde ödendi diye sahte evraktan 2 yıl Beşiktaşı uefa dan men ettirdi neresi iyi?

yanıt3
yanıt2
dost:

baba parasıyla oraya gelen adamdan türkiyeye fayda gelmedi besiktaşamı gelecek sakın öyle bir hata yapmayın bir daha en iyi aday erdal acardır

yanıt0
yanıt0
KASTAMONULU:

SENİN YOKLUĞUN BİLE BEŞİKTAŞA KAZANDIRIYOR. BAK 10 DAKİKADA BEŞİKTAŞ HİSSELERİ 5 KAZANDIRDI :)))

7
6
yanıtYanıtla
Arif:

Geçenler unutulur. Bu nankörlüğün dniskası hani büyük başkan diye bağırdığınız günler

10
1
yanıtYanıtla
BJK:

GALATASARAY-KONYASPOR MAÇINDA FİLM KOPTU ZATEN . TARAFLI TARAFSIZ HERKES GÖRDÜ PENALTI YOKTU , YAN HAKEMDE UYARIDA BULUNDU PENALTI YOK DİYE . FUTBOLU LEKELEDİLER TAMAMEN . VE O HAKEMLER HALA GÖREVİNİN BAŞINDA BELKİDE ŞİMDİ GÜLÜYORLARDIR BU YORUMLARA

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title