Haberler

Fikret Orman'ın Burak Yılmaz Pişmanlığı

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Burak iyi bir Beşiktaşlı. Her zaman bunu telaffuz eden bir çocuk. Şu anda tabii ki zamanında erken gelmemesinin pişmanlığını da yaşıyoruz. İnşallah o golleri attıkça biz daha fazla pişman oluruz." dedi.

Ispartakule Beşiktaş Futbol Okulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Kent Park Spor Tesisleri'nde bir turnuva düzenledi. Şenliğe, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Rıza Çalımbay katıldı. Turnuvada dereceye giren Beşiktaş, Galatasaray, Bursaspor ve Küçükçekmece takımlarına Turan Hançerli, Fikret Orman ve Rıza Çalımbay takdim etti. Turnuvada törenin ardından Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"ERKEN GELMEMESİNİN PİŞMANLIĞINI YAŞIYORUZ"

Burak Yılmaz'ı erken transfer etmemelerini pişmanlığını yaşadıklarını belirten Orman, "Futbol böyle bir şey. Şimdi de eleştiriyorlar zamanında neden almadın diye. Bizim yaptığımız iş eleştiriye açık bir iş. Bizim doğru bildiğimiz yapmamız lazım. Burak için ilk günden beri söylüyorum. Burak iyi bir Beşiktaşlı. Her zaman bunu telaffuz eden bir çocuk. Babası Fikret Ağabey, düzgün bir aileden yetişmiş. Beşiktaş'ta da iyi işler yapıyor. Taraftarlarla zaten yıldızı barışıktı. Siz bakmayın, arada öyle şeyler olur. Çok faydalı oldu. Şu anda tabii ki zamanında, erken gelmemesinin pişmanlığını da yaşıyoruz. İnşallah o golleri attıkça biz daha fazla pişman oluruz" ifadelerini kullandı.

Fikret Orman'ın Burak Yılmaz Pişmanlığı

"YENİ GELEN YÖNETİM HOCASINI SEÇER"

Gelecek sezon takımın başına gelecek teknik direktör için çalışmaların sürdüğünü söyleyen Fikret Orman, "Beşiktaş'ın 12 Mayıs'ta kongresi var. Daha evvel de açıklamıştık. Şu anda adaylar tam olarak netleşmedi. Bu netleştikten sonra, Beşiktaş yönetimini seçecek. Beşiktaş yönetimini seçtikten sonra yeni yönetim kendi hocasını seçer. Bizim çalışmalarımız devam ediyor. Kimse bizden 12 Mayıs öncesinde bir şey beklemesin. Önemli olan Beşiktaş'ta istikrar. Şenol Hoca ile de birçok şeyler konuşuldu. Görüyorsunuz başarılar geliyor. İstikrar önemli. 4 senelik bir birlikteliğimiz var. Hocamız ile hep güzel günler yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz. Futbol inişi-çıkışı olan bir şey. Çizginizde devam ettiğiniz sürece her zaman başarı gelir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fikret Orman Beşiktaş Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

bjk:

Burak Yılmaz ın attığı gollerle kazanmak beni hiç sevindirmiyor. Burak ve Şenoldan hemen kurtulmalı. . .

3
15
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

uyuz futboldan anlamaz birde yuksekten atmasi cikti sen kim baskanlikne anlamaz

7
1
yanıtYanıtla
Laz 61:

Satılık golcü

3
1
yanıtYanıtla
aykut:

BURAK YAKIN DÖNEMIN EN BÜYÜK GOL AYAĞI. T. S DAN GİTTİĞİNDE YEDİ MAÇTA BEŞ GOLU VARDI. AMA BENCE T. S DAN İYİKI GİTTI ÇÜNKI TAKIMI BOZUYORDU. BJK DA YERINI BULDU.

2
1
yanıtYanıtla
emre:

adam pfofesyonel bir futbolcu- geldiği takıma katsı varmı var iş bitmiştir.

3
0
yanıtYanıtla
Burçin:

Bjk mıza, duruşuyla dik duran, onurlu kişilikli spor adamı ve sporcular yakışır. . . ?. ?

0
1
yanıtYanıtla
tuzla-yalimda kokma ali koc:

ormanci sen varya sden ali koctabn daha iyisin fenerliyim

1
0
yanıtYanıtla
metinIŞIK:

olması gereken oldu ama biraz gec oldu genede tşk edriz sayın başkanım gercek beşiktaşlılara sahip cıkmak dilegiyle başarılar dilerim saygılar koya merkezden metin ışık

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title