Haberler

Fenerbahçeli yıldızlara Alanyaspor maçında tepki yağdı

Güncelleme:

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Aytemiz Alanyaspor karşısında 3-1 yenildiği maçta, sarı lacivertli futbolcular Zanka, Gustavo ve Ozan Tufan'a sosyal medyada tepki gösterildi.

Fenerbahçe'nin Aytemiz Alanyaspor karşısında ortaya koyduğu kötü futbol özellikle sarı lacivertli taraftarları çok kızdırdı. Futbolcuların performansından memnun olmayan Fenerbahçeli futbol severler maç içinde çok hata yapan, Zanka ve Ozan Tufan'ı ve Emre Belözoğlu'nun yerine ilk 11'de maça çıkan Gustavo'nun performansı eleştirileri beraberinden getirdi.

Fenerbahçeli yıldızlara Alanyaspor maçında tepki yağdı

ELEŞTİRİLER 3 İSİM ÜZERİNDEN YOĞUNLAŞTI

Gustavo'nun takımı ileriye dönük iyi organize edememesi, Ozan Tufan'ın özellikle 3. goldeki bireysel hatası ve Zanka'nın maç içindeki güven vermeyen hareketleri sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

İşte sosyal medyada gösterilen tepkilerden bazıları;

Fenerbahçeli yıldızlara Alanyaspor maçında tepki yağdı

Fenerbahçeli yıldızlara Alanyaspor maçında tepki yağdı

Fenerbahçeli yıldızlara Alanyaspor maçında tepki yağdı

Fenerbahçeli yıldızlara Alanyaspor maçında tepki yağdı

Fenerbahçeli yıldızlara Alanyaspor maçında tepki yağdı

Fenerbahçeli yıldızlara Alanyaspor maçında tepki yağdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Sosyal Medya Fenerbahçe Ozan Tufan Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (48)

DURAN TEKERLEK:

2 maç aldım diye havalanan feneri böyle indirirler. daha durun galatasaray koyacak!

14
5
yanıtYanıtla
tekerlekmisin lastikmisin nesin:

kac haftadır şansla maç alan 6saraylı ne seyime konusuyon aptal 3 haftadır rakip oyunculara çarpıp giriyor attığınız goller görüşeceğiz bu sene bakalım kim kime koyacak

yanıt4
yanıt6
duran tekerlek:

biz belçikadayız. sesiniz gelmiyor :D

yanıt2
yanıt1
TRAK:

PARDON BEN YILDIZ MILDIZ GÖRMEDİM SİZ NEREDE GÖRDÜNÜZ ANLAMADIM. DAHA ÇOK AĞLAYACAKSINIZ. ŞU AN HAKEMLER ARKANIZDA. HATA YAPMAMAK ADINA KORKUDAN ALEHİNİZE NE PENALTI VEREBİLİYORLAR NE DE KART. DEMEDİK Mİ SİZE ZAMANINDA ERSUNLA ASLA ŞAMPİYON OLAMAZSINIZ. KİMİ ALIRSANIZ ALIN HER YIL FİKSTÜR AYARI YAPSANIZ DA, HAKEMLERİ KORKUTSANIZ DA, BASINLA ŞİŞİRSENİZ DE, GÖRÜNTÜLERİ SPOR YORUMCULARINA YAYINCI KURULUŞÇA VERDİRMESENİZ DE BU TEKNİK KADROYLA ASLA ŞAMPUANLIK YAŞAYAMAZSINIZ. DOST ACI SÖYLER ))))

9
8
yanıtYanıtla
fbbbbb:

ulen dümbelek nerde hakem fb nin arkasında

yanıt7
yanıt3
Anadolu cocugu.:

Kardesim yildiz adamlar ali koc da yildiz yildizin boynuzumu olacakti kafalarinda topa ciftme atsin yeter fenerbahce adi üstünde yetmiyormu.

yanıt3
yanıt1
ESAS SUÇLU ERSUN HOCADIR:

FUTBOLCULARIN NE SUÇU VAR. HANGİSİ KENDİ MEVKİSİNDE OYNUYOR. DİRARDAN SOL BEK, OZANDAN, SAĞ BEK, JAİLSONDAN STOPER YAPMAYA ÇALIŞAN ERSUN HOCA ESAS SUÇLUDUR.

13
2
yanıtYanıtla
SADAS:

NİHAT ABİNİZ DE SİZİ KURTRAMAYACAK :))))))))

6
6
yanıtYanıtla
Umut:

Nihat abin i sen sectin sigir

yanıt3
yanıt2
Ozan Neden?:

Ozan''a neden tepki gösteriyorsunuz? Çocuk özveri ile sağ bek oynamaya çalışıyor ne yapsın?

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title