Haberler

Fenerbahçeli Reyes'e Yunanistan'dan talip çıktı!

Güncelleme:

Geride kalan sezonun devre arasında İspanya Ligi takımlarından Leganes'e kiralanan Reyes için ülkesinden transfer iddiası geldi. Meksika Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan ve 2019 CONCACAF Gold Cup'ta forma giyen Reyes'e Yunanistan'dan talip çıktı. Meksika basını, 26 yaşındaki futbolcunun, teknik direktör Ersun Yanal'ın gözüne girmek ve takımda kalmak istediğini duyururken, buna rağmen böyle bir ihtimalin olmadığı belirtildi.

2020'YE KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

Haberde Meksikalı yıldıza Yunanistan'dan ciddi talipler olduğu vurgulanırken, önümüzdeki günlerde görüşmelerin başlayacağının altı çizildi. Fenerbahçe ile 2020 yılına kadar sözleşmesi olan Diego Reyes, sarı-lacivertli takımda 14 maça çıktı. Reyes, devre arasında kiralandığı Leganes'te ise 6 karşılaşmada şans bulabildi.

(TRT Spor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Yunanistan İspanya Haberler

500

Yorumlar (2)

REZİLLER:

ALPER POTUK, İSMAİL KÖYBAŞI, FREY, REYES, NEUSTADER, ŞENER, KAMENİ, ISLA. BU SAYDIĞIM SÖZLEŞMESİ BİTEN VE BİTMEYEN TAMAMIYLA YOLLAR AYRILIP BİR DAHA FENERBAHÇEMİZİN FORMASINI GİYMEMELİDİR.

5
0
yanıtYanıtla
Bukaça:

Kardeş en çokda şu alpere uyuzum hem oynamıyor karı kız ayağından hemde oynayacak adamları baştan çıkartıp karı kız ayaklarına sokuyor ozanı bozanda bu oldu yalanımmı var ahada eljif daha bıyığı sakalı terlememiş oda girdi bu işlere o kadar safki yolladığı mesaja tam bir profesyonel cevap aldı.yalansa yalan deyin bu işin başı belli....

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title