Haberler

Fenerbahçe'yi Volkan Demirel çalıştırdı

Güncelleme:

Ersun Yanal ve yardımcılarının takımdan ayrılmasının ardından Fenerbahçe'yi bugünkü idmanda Volkan Demirel, Zeki Murat Göle ve Fatih Yıldız çalıştırdı. Sarı-lacivertli takımı akşam idmanında Emre Belözoğlu'nun çalıştıracağı iddia edilmişti.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal ve Yanal'ın yardımcıların takımdan ayrılmasının ardından Fenerbahçe'yi bugünkü idmanda Emre Belözoğlu'nun çalıştıracağı iddia edilmişti. Fakat 18.00'deki antrenman, Volkan Demirel, Zeki Murat Göle ve Fatih Yıldız yönetiminde yapıldı. Sezon başında aktif futbol kariyerine nokta koyan Volkan Demirel, UEFA B lisansına sahip.

Fenerbahçe'yi Volkan Demirel çalıştırdı

"AKLIMIZDA, KALBİMİZDE OLANLAR VAR"

Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından konuşan Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, "Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör arayışı bugünden itibaren başlamıştır. Kendi aramızda toplantı yapacağız, kafamızda, aklımızda, kalbimizde olanlar var" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Volkan Demirel Ersun Yanal Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (36)

misafir:

gs entrika takımıdır tüm kurullar emrindedir maç saatinin değişmeyeceğini bile bile saat değişikliği istiyorlar maksat tff işimizi yapmadı algısı oluşturmak tıpkı muriçin ceza almayacığını bile bile çift sarıdan pfdk ya sevk ettirdikleri gibi (bak fb ye ceza vermediler)maksat tff güya sıkıştırıp ilerde avantaj sağlamak. . . bunu herkes bilmeli gs=entrika dır

29
17
yanıtYanıtla
kaan:

çok doğru söylüyorsun

yanıt7
yanıt7
MEMET33:

TÜRKÇE YAZILDIĞI GİBİ OKUNAN BİR DİLDİR, TEK İSTİSNASI İSE; FENER YAZILIP ''''ŞİKE'''' OKUNMASIDIR.

yanıt4
yanıt3
gs:

bunu yazan uefa ve turkiyede sike cezasi alan takimin taraftari be cahil suratina maskemi takdin utanmiyorsun

yanıt7
yanıt3
Murat T.:

Arkadaş habere bak yoruma bak. Bu haberin GS ile ne ilgisi var. FB liler niye her şeyde GS ile uğraşmaya veya GS ye laf atmaya çalışıyorlar. Kadıköy de mesela GB veya Antalya maçı oluyor FB liler topluca boğanın önünde toplanıp GS lilere ana avrat küfrediyorlar. Bu kadar niye alçalıyorsunuz anlamıyorum. GS bu ligde olmasaydı ne yapardınız acaba?

yanıt2
yanıt0
DOĞRU TEKDİR:

helal cinconlaıı yerle bir etmişsin GALATA diye yazılır şike diye okunur. ŞİKESARAY

yanıt5
yanıt8
MEMET33:

DOĞRU TEKDİR MEMET33 DE ÖYLE, O ZAMAN BENİ TAKLİT ETME, KENDİN OL. BENİM TEREYİ BANA SATMA. ŞİKE, PARA, TEŞVİK, SİZE YARAŞIR. GOOGLE''YE MÜSECCEL MARKA ŞİKECİ YAZ BAK KİM ÇIKACAK.

yanıt2
yanıt1
FENER AGLAMA:

ayı ne anlar futbol yönetmekten önce penaltı atmasını ögrensin kendisi :) :) :)

14
22
yanıtYanıtla
SERT:

AYININ GÜZEL ANILARI VAR SİZLE. SİZ ANLADINIZ ONU

yanıt9
yanıt8
KRAL 66:

FENEVİN DÜŞTÜGÜ HALLERE BAK VAH VAH ÜZÜLDÜM ŞİMDİ

12
5
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title