Haberler

Fenerbahçe'nin Romanya-İspanya maçında takip ettiği isim: George Puscas

Güncelleme:

Fenerbahçe gözlemcilerinin Romanya-İspanya maçında ev sahibi ekibin forveti George Puscas'ı takip ettiği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin gözlemcileri, önceki gün Romanya ile İspanya arasında oynanan karşılaşmayı takip etmişti. Fanatik'te yer alan habere göre gözlemcilerin burada Rumen forvet George Puscas'ı oldukça beğendiği ve şimdilik olumlu rapor verdiği öğrenildi.

DEVRE ARASINA KADAR İZLEYECEKLER

Bu doğrultuda Fenerbahçe yönetiminin, 23 yaşındaki futbolcuyu ara transfer dönemine kadar izleteceği ve gelecek rapor doğrultusunda bu transferi gerçekleştirebileceği bildirildi. 7 Ağustos'ta Inter'den Reading'e transfer olan Puscas, İngiliz ekibiyle 6 maça çıktı ve 3 gol attı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe İspanya Romanya Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (14)

zazaki:

REZİLLİK ARTIK YUH YA BİR DUR DEMEK LAZIM NEREYE KADAR TAKIMLARA BAKIN. . . . . FB- 28 OYUNCU-11YABANCI. . . . . . . . GS-31 OYUNU-16 YABANCI. . . . . BJK-35 OYUNCU-13 YABANCI. . . . TS- 32 OYUNCU- 12 YABANCI. . . . . BİRİLERİ ARTIK BUNA BİR DUR DESİN . . . . TOPLAM OYUNCU 126 - YABANCI -52 YABANCI YUH YA BUNU GÖREN YOK MU NEREYE GİDİYOR BU TAKIMLAR YAZIK HEPSİ BATMIŞLAR HALEN BAŞKA HAYALLER ALEMİNDELER YAZIKKKKKKKKKKKKKKK. . . . YARI YARIYA YABANCIMI OLUR. . . . . . . .

6
20
yanıtYanıtla
Zzaazzaaa kiii:

ne oldu zorunua mı gıttı mahalle tekımlarısınız

yanıt0
yanıt0
adam haklı:

adam haklı dagıln

yanıt1
yanıt6
1234:

Sen aklının ermediği işlere burnunu sokma

yanıt8
yanıt1
GADDAR:

BEN DE SCOUTLAR NİHAT ÖZDEMİR İ TAKİP EDİYOR SANDIM. . . ZATEN YILIN TRANSFERİ NİHAT ÖZDEMİR DEĞİL MİYDİ !!!

4
14
yanıtYanıtla
İYİKİ YABANCI SINIRI YOK:

NE ALAKA REİS TÜRK OYUNCULARININ ELLERİNİ AYAKLARINI MI BAĞLIYORLAR ADAM GİBİ OYNASINLAR FORMAYI KAPSINLAR

9
0
yanıtYanıtla
CİMBOMUN HİZMETÇİLERİ:

CİMBOM ALDI ROMANYALIYI SİZDE EKSİK KALMAYIN TAKİPÇİMİZ OLACAKSINIZ HER ZAMAN KANATLILAR

0
9
yanıtYanıtla
FARUK:

Hagi ye sorun Hagi ye

1
3
yanıtYanıtla
Kemal:

Şaka olsa gerek bizim takımlar ancak 33 yada 35 lik alır

1
1
yanıtYanıtla
bilgekimlik:

Dunyanin en onde gelen ligi hangi lig???En kaliteli ???PREMIER LEAGUE . Peki yabanci sinirlamasi varmi ???Hayir . . . Ispanya???Italya????Bunun yabanci kurali ile bir alakasi yok. Onemli olan turk futbolculari biseylere tesvik etmek. Buda temelden geliyor. Yalandan dolma sirf para icin futbol okullari actigini zannedenlere yani eeeeen derine inmek lazim. yoksa yabanci kurali hikaye. Sistem sart. Oyunculari turk futbolculari biseylere yabanci kuralini koyarak tesvik edemezsiniz!!!

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title