Haberler

Fenerbahçe'nin ayrılık kararı aldığı Mehmet Ekici şoke oldu: Ben nasıl kulüp bulacağım?

Güncelleme:

Fenerbahçe'de beklenen performansı sergileyemeyen Mehmet Ekici ile yollar ayrılıyor. Alınan karar sonrasında morali çok bozulan Mehmet Ekici'nin 2 Eylül'de bitecek transfer dönemini göz önünde bulundurarak, "Ben Türkiye'de nasıl kulüp bulacağım?" diye isyan ettiği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon kötü bir performans sergileyen ancak yapılan takviyeler sonrasında bu sezon Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan ve iki maçını da kazanarak zirvede yer alan Fenerbahçe'de şoke eden bir transfer gelişmesi yaşandı.

Geldiği günden beri takıma yeterli katkıyı bir türlü veremeyen ve performansıyla eleştiri oklarının hedefinde olan Mehmet Ekici'yle yollar ayrılıyor. Yöneticiler oyuncuyla bir araya gelerek, "Kendine kulüp bulabilirsin. Seni kadroda düşünüyoruz ancak oynaman için de her türlü kolaylığı sağlarız. 9 ayını burada geçirme" dediği öğrenildi.

Gelen haberle sarsılan Ekici'nin moralinin çok bozuk olduğu ve kelimenin tam anlamıyla şok yaşadığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin ayrılık kararı aldığı Mehmet Ekici şoke oldu: Ben nasıl kulüp bulacağım?

EKİCİ İSYAN ETTİ: OLACAK İŞ Mİ?

Futbolcunun yakın çevresine, "Olacak iş mi? Transferin bitmesine 4 gün kala Türkiye'de ben nasıl kulüp bulacağım?" şeklinde serzenişte bulunduğu ifade edildi.

Bu arada Ekici'nin bu durumu geçen sezonu hatırlattı. Sportif Direktör Damien Comolli aynı şekilde Nabil Dirar ve Roberto Soldado'ya da transferin bitmesine az bir süre kala kendilerine kulüp bulmalarını istemiş ve futbolcular bu karara tepki göstererek takımda kalmışlardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Ekici Fenerbahçe Türkiye Haberler

500

Yorumlar (44)

uzman:

Fb''ye gelmek için 6 ay futbol oynamadın zamanında. çok da eski değil, geçmiş olsun ekici. tez zamanda hak ettiğin bölgesel amatör ligde görüşmek üzere.

76
12
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Sen zaten o ugursuz kulübe gitiğinde Futbol hayatin bitmisti,ilk sen değilsin senin gibi nice Futbolcular böyle ortada kalmisti..onun icin kulüp secerken secici olacaksin her sey para degildir,üc kuruş fazla veriyor diye gideceksin sonra oturup agliyacaksin yok böyle bir sey..

34
18
yanıtYanıtla
FATİH:

mehmet ekici iyi çalışacak desteklenmesi gereken yerli bir oyuncu kazanılması lazım

15
32
yanıtYanıtla
suat trabzon:

''Gerçek fenerli''. Fb ye gittiğinde öyle demişlerdi.

36
4
yanıtYanıtla
Floky:

Bjk Q7 ye yaptı aynısını.madem sezon başında yapsaydınız.ayıptır ya

23
11
yanıtYanıtla
kastralı61:

etme bulma dünyası trabzona neler cektirdin fenere gitmek icin şimdi layığını buldun oh olsun

20
2
yanıtYanıtla
Kartal:

Fenere gitmek için türlü TAKLALAR attın şimdide tekmeyi yedin beter ol

16
3
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

adam bizim için ts ye rest çekti 6 ay oynamadım karşılıgı böyle olmamalı. . En azından Ocak''ta gönderin su an nasıl kulüp bulacak adam haklı olarak ?

15
3
yanıtYanıtla
ilker kırdar:

ders olsun sana fener e gelmek için atmadığın takla kalmamıştı ben gs liyim ama bjk ye gitseydin çok daha iyi olurdu hem bu fener senin gibi kimleri kovmadıki

13
3
yanıtYanıtla
Doğan.:

Hani fb den başka bir kulüpte oynamıyordun. Şimdi kulübü ne yapacaksın.

11
4
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title