Haberler

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir Maçı Hazırlıklarına Başladı

Güncelleme:

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligin 25. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışması yaptığı bildirildi.

ANTRENMAN, BİREYSEL ÇALIŞMALARLA SONA ERDİ

Çift kale maçla devam eden idmanın, bireysel çalışmalarla tamamlandığı aktarıldı. Sarı-lacivertli takım, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: AA / Spor

Başakşehir Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (17)

hattrick bjk:

Hayatımda ilk defa bir takıma karşı Fenerbahçeyi tutuyor ve destekliyorum ! İnanın yabancı takımlara karşı Feneri bugüne kadar desteklemişliğim yoktur ama bu kez Fenerin karşısındaki takım yabancıda değil acayip birşey .

6
7
yanıtYanıtla
ua4:

gönül ister ki fener kazansın ama, akbilspor fena çarpacak gibi. hoş taraftara sorsan gs şampiyon olmasın da akbilspor a razıyız derler ama fener onlar kadar vizyonsuz değil tabi ki.

6
2
yanıtYanıtla
Mirö:

Teneke takim ersun bu takimi yönetemiyor

1
4
yanıtYanıtla
YAYLA KURDU:

FENER GALİBA DÜŞMEYECEK. BU ARA RAKİPLERİ İŞİ İYİCE GEVŞETTİLER. . KISACASI GELECEK YIL PTT BİRİNCİ LİGİNDE ŞAMPİYONLUK COŞKUSUNU YAŞAYAMAYACAĞIZ. . DÜŞSEYDİ ŞAMPİYONLUK GARANTİYDİ. . KISMET DİYELİM AMA YİNE DE BİR ÜMİT VAR. BAŞAKŞEHİRE BAŞARILAR.

3
2
yanıtYanıtla
Talat bey:

Bu maç i başak rahat alir Handicap verin para kazanın ama haram benden soylemasi

4
1
yanıtYanıtla
saftirik fbli(6-0):

hadi başakşehirden puan alıp gsyı şampiyon yapalım:)

3
2
yanıtYanıtla
Dürbünlünün Antröneri:

Fener yener,12 kisiye karsi da

4
1
yanıtYanıtla
Karalastikli:

Ne hazırlığı yapıyor anlamadım, mental olarak sanırım skor tahminimi yapıyorlar. Adamı sever geçer başakcity. Bu fenerse hele hımmını kaydırak yapar. Ersun hocaysa ben gladyatörüm andaviklogislerdemunyuslar

3
1
yanıtYanıtla
Genc osman:

Boşuna hazırlık yapma finevbahci en 5-0 olur eğer şike olmaz ise

2
2
yanıtYanıtla
fbli:

1-0 olsun başakşehirin olsun

yanıt1
yanıt3
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title