Haberler

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'i 2-0 yendi

Güncelleme:

Fenerbahçe, Süper Lig'in 19. haftasında sahasında konuk ettiği Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertli takıma 3 puanı getiren golleri Kruse ve Vedat kaydetti.

Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe, zirve yarışındaki rakiplerinden Başakşehir'i konuk etti. Ülker Stadı'nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 2-0'lık skorla kazandı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller, 72. dakikada Max Kruse ve 86. dakikada Vedat Muriç'ten geldi. Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Başakşehir ise evinde Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'i 2-0 yendi

TOLGA UYARDI, AYDINUS PENALTIYI İPTAL ETTİ

Müsabakasının 45+1. dakikasında Tolga Ciğerci ceza sahası içinde yerde kaldı ve hakem Fırat Aydınus penaltı noktasını gösterdi. Daha sonra Tolga'nın yanına giden Aydınus penaltı durumu hakkında konuşurken, Tolga ise penaltı olmadığını belirtti. VAR'a başvuran Aydınus, penaltı kararını iptal etti.

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'i 2-0 yendi

BAŞAKŞEHİR 16 MAÇ SONRA YENİLDİ

Medipol Başakşehir, Fenerbahçe yenilgisiyle Süper Lig'de 16 maç sonra sahadan mağlup ayrıldı. Turuncu-lacivertliler ligde en son evinde yine sarı-lacivertlilere kaybetmişti.

İRFAN CAN CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Medipol Başakşehir'in Fenerbahçe ile oynadığı mücadelede İrfan Can Kahveci, bu sezonki 4. sarı kartını görerek cezalı duruma düştü. İrfan Can, turuncu-lacivertli takımın gelecek hafta sahasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ülker Stadı Fenerbahçe Başakşehir Haberler

500

Yorumlar (11)

masum:

Ezeee. . Ezeeee. . zoruna gidenler suskun . . eziklerrr

2
3
yanıtYanıtla
adalet:

Bütün kurallar fenere uygulanır, ama yine de durduramaz eyyam yapanlar.

1
3
yanıtYanıtla
Oto kaporta ustasi:

Siradaki gelsin beyler.

1
3
yanıtYanıtla
Mahmut17:

Yenilmeyen takım yoktur Fenerle oynamayan takım vardır

3
1
yanıtYanıtla
Fener kolik:

Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak

1
3
yanıtYanıtla
Kenan:

TEBRİKLER FENERBAHÇEM ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN SIRADAKİNİ BEKLİYORUZ

1
3
yanıtYanıtla
By EneS:

EVET SAYİN SEYİRCİLER KRUSE VE MURİQİ VURUYOR BUYUK FENERBAHCE SAHLANİYORRR

3
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Heyecanlı maç oldu

3
0
yanıtYanıtla
Baresi:

Erken sevinmeyin Başakşehir çok dağınık oynadı takım olarak saha içindi pozisyonlarını tutmadılar buda FB işini kolaylaştırdı. Futboldan anlayanlar bilir. Önümüzdeki 3 hafta oynanacak maclarda da aynı üstünlüğü gösterirlerse ben yanıldığımı kabul edeceğim. Ama hiç zandetmiyorum

1
1
yanıtYanıtla
SAKARİAKOKOS PAPADİSKOSMOS:

OYNAMAYAN BELEDİYE TAKIMI GALİBİYETİNİ ŞAMPİYONLUĞA EŞDEĞER TUTARAK ŞAMPİYON OLMUŞCASINA SEVİNEN TÜM RUM VATANDAŞLARIMIZIN 3 PUANINI TEBRİK EDİYORUM.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title