Haberler

Fenerbahçe, Kayserispor'a Deplasmanda 1-0 Mağlup Oldu

Güncelleme:

Süper Ligde 21. haftanın açılış maçında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor'a 1-0 mağlup oldu. Sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren golü 87'de Artem Kravets kaydetti.

Spor Toto Süper Ligde 21. haftanın açılış maçında Fenerbahçe, İstikbal Mobilya Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Kayserispor 1-0 kazandı. Sarı-kırmızılı takıma 3 puanı getiren golü Artem Kravets kaydetti. Karşılaşmanın 45. dakikasında Fenerbahçeli Soldado kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Fenerbahçe, Kayserispor'a Deplasmanda 1-0 Mağlup Oldu

FENERBAHÇE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KONYASPOR İLE KARŞILAŞACAK

Bu sonuçla Kayserispor puanını 25'e çıkartırken, Fenerbahçe 23 puanda kaldı. Fenerbahçe önümüzdeki hafta Konyaspor ile karşılaşacak. Kayserispor ise sahasında Göztepe'yi konuk edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İstikbal Mobilya Kayserispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (56)

SERKAN:

SİSTEMLİ VE KASITLI BİR ŞEKİLDE FENERBAHÇE KATLEDİLİYOR 2010 YILINDA KUMPAS KURULDU DEPLASMAN DÖNÜŞÜ RİZEDE TAIM OTOBÜSÜ TARANDI ŞİMDİDE BU HAKEMLER ALİ KOÇ ARTIK AYAKLAN CAMİAYI HAREKETE GEÇİR BU CENTİLMENLİK HAVASI İÇERİSİNDE FENERBAHÇE DÜŞMALARI SALDIRIYOR

6
16
yanıtYanıtla
Sado66:

Aynen fener düşmanları işbaşında

yanıt3
yanıt4
xx:

yuh be neden biraz dost kazanmadiniz onu calisin biraz

yanıt2
yanıt2
Kayseri:

Hakeme laf söyleyen arkadaşlar şunu unutmayın hakemler hep güçlükleri tutar. Zamanında feneri tutuyorlardı, artık küçük takımsınız bunun bilincine varın ????

15
3
yanıtYanıtla
okadarda deyil:

Hakem ne yapsin her Golü iptal edemez ya

yanıt8
yanıt0
esaleddin:

Bu mac da sike yoksa ben neyim, neyin kirmizi karti itiraz icin mi ? arasdirilmasi gerek. Haksiksizlik yapiliyor. Maci bitirdiniz hocam, bitirdiniz.

4
12
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Neyse eğlenceye kaldığımız yerden devam:))

14
1
yanıtYanıtla
yada kümese:

hadi kümeyeeeee

11
3
yanıtYanıtla
Saygı:

Golde faul var. Kafaya çıkarken sol kolun rakibin omuzunda ne işi var?

2
12
yanıtYanıtla
PASTIRMA SUCUK:

IH IH GAYSERİ IH IH GAYSERİİİ IH IH IH. . . . .

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title