Haberler

Süper Lig ekipleri Emine Bulut cinayetine sessiz kalmadı

Güncelleme:

Süper Lig ekipleri Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir, geçtiğimiz gün eski eşi tarafından çocuğunun yanında boğazından bıçaklanan Emine Bulut'un ölümüyle ilgili tepki gösteren paylaşımlarda bulundu.

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir kulüpleri, eski eşi tarafından boğazından bıçaklanan ve çocuğunun yanında ağladığı görüntülerin ortaya çıktığı Emine Bulut'un öldürülmesine sessiz kalmadı.

Kırıkkale'de eski eşi Fedai Baran (43) tarafından bıçaklanan Emine Bulut'un (38), hastanede ölmeden önce olay yerinde çekilen son görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Görüntüde Emine Bulut, "Ben ölmek istemiyorum" derken, yanında bulunan 10 yaşındaki kızı F.B.B.'nin "Anne lütfen ölme" diyerek ağladığı görüldü.

Sarı lacivertli ekibin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Yaşanan bu vahşete sessiz kalmıyoruz! Failinin en ağır ceza ile yargılanmasını, toplumumuzda kadın cinayetlerinin artık son bulmasını diliyoruz!" ifadeleri kullanıldı.

İşte Fenerbahçe'nin yaptığı paylaşım;

Fenerbahçe, Emine Bulut cinayetine sessiz kalmadı

GALATASARAY, BEŞİKTAŞ, BAŞAKŞEHİR VE TRABZONSPOR DA SESSİZ KALMADI

Trabzonspor, resmi Twitter hesabından Emine Bulut cinayetiyle ilgili paylaşımda bulundu. Bordo mavili ekip "Kadın cinayetleri karşısında #sessizkalmayacağız. Bu vahşet artık son bulsun! #EmineBulut" notuyla paylaştı.

Fenerbahçe, Emine Bulut cinayetine sessiz kalmadı

Süper Lig ekipleri Emine Bulut cinayetine sessiz kalmadı

Süper Lig ekipleri Emine Bulut cinayetine sessiz kalmadı

Süper Lig ekipleri Emine Bulut cinayetine sessiz kalmadı

Süper Lig ekipleri Emine Bulut cinayetine sessiz kalmadı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Emine Bulut Fenerbahçe Kırıkkale Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

KSK li MESUT:

İDAM İSTİYORUM. BENDEN VERGİ KESİP BU HAYVANI BESLEYENLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM...

39
1
yanıtYanıtla
ŞİDDETE SON:

HAYVANLARA HAKARET EDİYOSUN

yanıt14
yanıt2
dadaşım:

ALLAH rahmet etsin ne acı bir şey gözünün önünde annesinin ölümü, rabbim sabır versin

33
0
yanıtYanıtla
DELİDİR AMA!:

Önüme gelsin imzalarım demiştiniz . Şimdi tek başınasınız , neden İDAMI getirmiyorsunuz ? Hepsi bir KHK ya bakar. Tabi biz ayıyız ya , köprüden geçtiniz nasılsa , eminim , dayı da demezsiniz artık. . . Elbet asıl olan öbür dünyada bu köprünün ''SIRAT '' olanı ve MİZAN adında terazisi var . Allah büyük .

30
1
yanıtYanıtla
TEK SES OLALIM HAYDİ:

İDAM CEZASI İÇİN CİMER E BAŞVURU YAPMALIYIZ AMA TEK KİŞİ DEĞİL BİNLERCE BAŞVURU OLMALI.

24
0
yanıtYanıtla
sert:

cezalar caydırıcı değil asla resmen rastgele hazırlanmış

17
0
yanıtYanıtla
feneresyon:

allah sabır versin

15
0
yanıtYanıtla
Emre Özdemir:

İdam istiyorum böyle insanlara yaşamak haram

13
0
yanıtYanıtla
SUÇ İŞLİYORSUN:

VEDAT1973 RUMUZLU CANİ SAVUNUCUSU SEN NASIL BİR ADAMSIN, UTANMAZ ALÇAK ÇIKSIN DIŞARI DİYORSUN VE AYRICA SUÇ VE SUÇLUYU ÖVÜYORSUN O DA TCK DA HAPİS GEREKTİREN BİR SUÇTUR.

13
0
yanıtYanıtla
ibrahim:

FEDAİ BARAN ADLI ALÇAK KATİL İDAM EDİLSİN, GEREKİRSE İDAMIN GERİ GELMESİ İÇİN İMZA TOPLANSIN.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title