Haberler

Fenerbahçe, Deniz Türüç için resmi teklifini yaptı!

Güncelleme:

Fenerbahçe'den ezeli rakibi Galatasaray'a transfer çalımı. Sarı-lacivertliler, uzun süredir Galatasaray'ın kadrosuna katmak için uğraş verdiği Deniz Türüç için resmi teklifini yaptı.

Kadrosunu baştan aşağı yenilemekte kararlı olan sarı lacivertli kulüp, Emre Belözoğlu'yla el sıkışıp, Kolarov, Fejsa ve Konoplyanka gibi önemli isimlerle imza aşamasına gelirken, yerli pazarını da ihmal etmiyor.

DENİZ TÜRÜÇ İÇİN TAKAS + BİR MİKTAR PARA

Mukavelesi devam etmesine rağmen kariyerini İstanbul'da sürdürmek isteyen ve Galatasaray'a gideceği konuşulan yıldız Fenerbahçe'nin kıskacına girdi. O isim Deniz Türüç. Başarılı sağ açık için sarı-kırmızılı ekibe futbolcu takası ve yanı sıra para sunuldu.

10 MİLYON EUROYA SERBEST KALIR MADDESİ BULUNUYOR

Sözleşmesinde 10 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan 26 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe'yi istemesiyle eli güçlenen sarı-lacivertliler, bu transferde mutlu sona ulaşırsa hem Galatasaray'a önemli bir çalım atacak hem de kadrosuna yerli bir milli oyuncu katmış olacak. Yıldız oyuncu geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan Fenerbahçe'yi takibe almış daha sonra takipten çıkarmıştı.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Galatasaray Deniz Türüç Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

SİTKOM:

Deniz FB''de başarılı olamaz, oynatmazlar onu tıpkı Ozan, Mehmet, Semih gibi iki yıl sonra ismi unutulur ve bir Anadolu kulübünde takasta kullanılır, FB doğası bu, ancak bildiğim kadarıyla bu futbolcu GS istiyor, orada başarılı olur mu derseniz? büyük bir ihtimal ile orada başarılı olacaktır, çünkü GS yıldız yaratmayı seviyor. . .

3
8
yanıtYanıtla
hadi ordan:

semih alt yapıdan cıkma futbol cahılı ilk bunu ogren neden serveti. m toplaı . hasan ali , gokhan gonul, caner, size her zaman takan serhat akın, rustu, diğer takımdan gelen fenerbahcede yıldız olmus adamları değilde ozan ve mehmetı yazıyorsun sen gs olarak yekta kurtulusu . serdar ozkanı, sercan yıldırımı, engın baytarı, umut bulutu. veysel sarıyı, olcay adını. sınan bolut, sınan gumus, serdar azız neden yazmıyorsun ?buraya yuzlerce futbolcu yazarım gs gelende futbol hayatı bıten oturur kalırsn

yanıt2
yanıt1
lutenes:

ulan fener oynatmaz diyorsun fenerin 11 de var 5 6 tane türk cinconun 0 hayır yani deniz yabancımı acaba diye düşünmeye başladım :D

yanıt1
yanıt1
EBEGÜMECİ:

Deniz , Mehmet Topuz a benzer bir oyuncu , her zaman iyi bir alternatif , bazen de ilk onbir oynayacaktır . Fenerbahç''ye yararlı olur . .

6
1
yanıtYanıtla
CAABBAARR:

AT YALANI AT AT

5
2
yanıtYanıtla
ASLAN:

inşallah fener alır

5
0
yanıtYanıtla
masum:

fosss… halı saha topçusu

4
1
yanıtYanıtla
ZAZA DAYI:

ANADOLU TAKIMLARINDAN GELEN OYUNCULARDAN BÜYÜK TAKIMLAR İSTEDİKLERİ GİBİ VERİM ALAMADILAR. ÖRNEK VERİCEK OLURSAK: ALPER POTUK, SERCAN YILDIRIM, TARIK ÇAMDAL, TABATA, MUĞDAT. . . YANİ ARKADAŞLAR ÇOĞUNLUKLA ALT TAKIMLARDA BU OYUNLAR KENDİLERİNİ GÖSTERMİŞ OLSALARDA BÜYÜK TAKIMLARDA YAPAMIYORLAR

3
1
yanıtYanıtla
ASLAN1973:

ASLAN İSTESE ALIR

2
2
yanıtYanıtla
Türkiyeliiiiiiiiiiiii:

ya arkadaş bırakın gs den kopya çekmeyi mademki iyi futbolcudan anlayabilecek yönetiminiz ve teknikdirektörünüz yok fatih hocadan ve gs yönetiminden rica edin size biraz ders versinler gidin hakınızla alın futbolcularınızı kopya çekmek emeğe saygısızlıktır buda en büyük hırsızlıktır.

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title