Haberler

Fenerbahçe'den yılın sürprizi: Mariano Diaz

Güncelleme:

Real Madrid'de yeteri kadar şans bulamayan Mariano Diaz'ın menajerlik şirketi gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe ile temas kurdu.

Tarihinin en sıkıntılı sezonlarından birini geçirdikten sonra transfer şova başlayan Real Madrid ; Eden Hazard, Luka Jovic, Eder Militao ve Rodrygo için 255 milyon euro harcadı. İspanyol devinin forveti Jovic'le takviye etmesi sonrası Mariano gözden çıkartıldı. Dominikli oyuncunun menajerlik şirketinin, Fenerbahçe ile temas kurduğu kaydedildi.

Real Madrid, 2017-2018 sezonunda 8 milyon euroya Lyon'a sattığı Mariano'yu 2018-2019 sezonunda 21,5 milyon euroya geri almıştı. Mariano, bu sezon Real Madrid formasıyla La Liga'da çıktığı 13 maçta 3 gol attı.

Fenerbahçe'den yılın sürprizi: Mariano Diaz

ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

Fanatik'te yer alan habere göre; Mariano için Espanyol da devrede. Ancak 25 yaşındaki forvetin hedefi, şampiyonluk yarışı verecek bir takımda oynamak. Bu nedenle menacerinin, golcü arayışındaki Sarı-Lacivertliler'e haber gönderdiği kaydedildi. Ersun Yanal ve Comolli, oyuncu gözleme ekibinden (scout) Mariano ile ilgili detaylı bir rapor istedi. Eğer bu rapor olumlu olursa, Fenerbahçe kiralık teklifiyle Real Madrid'in kapısını çalacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eden Hazard Real Madrid Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (8)

GASTECİ:

lan fener gitsin ptt 1. ligden 3 5 adam alsın ptt 1. ligin ilk 6 takımı fenerden iyi

3
4
yanıtYanıtla
ptt:

1. lig den oyuncu almak bencede daha mantıklı çün nerde döküntü, çer çöp varsa avrupada fener alıyor bari türk futbolu gelişsin

5
0
yanıtYanıtla
SELAM BEBEK BEN KELEBEKAdınızı Yazın:

FENER BUNU ALIRSA HARİKA OLUR AMA. . NERDE BUNLARDA İYİ TOPÇU ALACAK ZEKA. ULAN ŞU COMOLLİMİDİR, MOKOLOMİDİR HER NE HALTSA, ONUN YERİNE BEN GELSEM NE TOPÇULAR KAZANDIRIRIM TAKIMA VAR YA. . AMA BUNLAR NERDE ÇÖP, DOYMUŞ, KARI KIZ BAR EĞLENCE DÜŞKÜNÜ, KENDİNİ BİTİRMİŞ TOPÇU VARSA GİDER ONA DÜNYANIN PARASINI BAYILIRLAR.

5
0
yanıtYanıtla
ptt:

1. lig den oyuncu almak bencede daha mantıklı çün nerde döküntü, çer çöp varsa avrupada fener alıyor bari türk futbolu gelişsin

3
0
yanıtYanıtla
para ?:

para ?

0
1
yanıtYanıtla
Gemlik:

Biri de çıkıp demiyor ki neden kendi alt yapıdan yetiştirdiğin bir tane bile futbolcu yok bu takımda?

1
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Nerde forma şansı bulamayan bır oyuncu varsa onu buluyorlar bumu vızyon boylemı basarılı olucaksınız onumuzdeki 5 sene en az şampıyonluk uzakta

1
0
yanıtYanıtla
fatih gül:

mariano diaz yeni forma fenerbahce istanbul sari lacivert kadiköy sükrü saracoglu istanbul sabiha gökcen atatürk

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title