Haberler

Fenerbahçe, Melih Bostan ile sözleşme imzaladı

Güncelleme:

Fenerbahçe, 2004 doğumlu altyapı oyuncusu Melih Bostan ile profesyonel sözleşme imzaladı. İmza töreninde Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli de yer aldı.

Fenerbahçe Futbol Takımı, altyapısında oynayan 15 yaşındaki Melih Bostan ile profesyonel sözleşme imzaladı. Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Fenerbahçe, Melih Bostan ile sözleşme imzaladı

COMOLLİ DE İMZA TÖRENİNDE YER ALDI

Kulübümüz, futbol genç takımlarında 2016 tarihinden itibaren lisanslı olarak sarı-lacivert formasını başarıyla terleten futbolcumuz Melih Bostan (2004) ile profesyonel sözleşme imzaladı. İmza töreninde Sportif Direktörümüz Damien Comolli, Futbol Altyapı Genel Koordinatörümüz Serdar Dayat ile oyuncumuzun ailesi yer aldı.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (8)

TRAB61:

Fenere imza attiysa kariyerinin baslangici degil sonudur demek yazik.

5
13
yanıtYanıtla
tespit:

boş yapma hamsi

yanıt0
yanıt0
Adios Amigos:

o kadar çok biliyorsunuzki boş konuşuyorsunuz işte sizin gibi fanatikler yüzünden genç futbolcular büyük kulüplerde sadece alt yapıda kalıyor.......

yanıt11
yanıt0
Şahin06:

senin hakkında aile bireylerinde aynısını düşünüyordur eminim

yanıt23
yanıt2
Paşabahçeli:

izleyin bu çocuğu iki senedir altyapı maçlarını seyrediyorum forvet oynuyor ve çok becerikli. sevindim bu habere, elden gidebilirdi.

6
0
yanıtYanıtla
TESPİT:

bakmayın şu hamsiye

5
0
yanıtYanıtla
RECEP:

DARISIDA BÜTÜN TAKIMLARA GENÇLERİMİZE ÖNEM VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER BİZ ANCAK BİZLE VARIZ.

4
0
yanıtYanıtla
Konyalı:

Ulan insan Allah yolunu acık etsin der fanatiklik yapmayın

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title