Haberler

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a destek: VAR kayıtları açıklansın

Güncelleme:

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe'nin sahasında Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmaya Cüneyt Çakır'ın kararları damga vurmuştu. Derbinin ardından Beşiktaş, penaltı beklediği 3 pozisyonla ilgili olarak sosyal medya hesabından tepki göstermiş ardından Türkiye Futbol Federasyonu'ndan VAR kayıtlarının açıklanması üzerine talepte bulunmuştu.

FENERBAHÇE DE VAR KAYITLARININ AÇIKLANMASINI İSTEDİ

Beşiktaş'ın bu girişiminin ardından Fenerbahçe konuyla ilgili olarak resmi sitesinden açıklamada bulundu ve siyah beyazlı kulübe destek verdi. Fenerbahçe sadece son hafta maçlarının değil, 2019-2020 sezonunun ilk hafta maçlarından itibaren VAR kayıtlarının açıklanmasını talep etti.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"Süper Ligin 16.haftasında, stadımızda Beşiktaş ile oynadığımız, takımımızın ortaya koyduğu hırs, istek ve performansla tam anlamıyla kazanmaya konsantre şekilde çıktığı ve 3-1 galip geldiğimiz maçın ardından oluşan gündeme dair açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Değerli rakibimiz Beşiktaş Kulübü'nün derbinin ardından gerek yöneticileri, gerek Saygıdeğer Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarıyla kamuoyuna ilettiği adalet ve şeffaflık taleplerini sonuna kadar desteklediğimizi belirtiriz.

Kulübümüz, zaten bilindiği üzere sezon başından itibaren her adımda ve fırsatta "Her Takım ve Kişiye Eşit Mesafede, Mutlak Adaletin Egemen Olduğu İmtiyazsız, Şeffaf Bir Futbol Ortamı" çağrısı yapmaktadır.

Bu noktada, değerli rakibimiz Beşiktaş Kulübü'nün bugün Türkiye Futbol Federasyonu'na yaptığı derbi maçının VAR kayıtlarının açıklanması talebi üzerine biz de bir çağrıda bulunuyor ve sadece son hafta maçlarının VAR kayıtlarının değil, 2019-2020 Cemil Usta Sezonunun 1. haftasından itibaren geride kalan tüm haftalardaki tüm maçların VAR kayıtlarının şeffafça açıklanmasını rica ediyoruz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cüneyt Çakır Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (40)

BEN TERİM:

NOLDU BEŞİKLİLER BİRDEN SENDELEDİNİZ

7
11
yanıtYanıtla
Ne Kadar Masum:

tabi yaaa fenerde biliyor TFF böyle bir kayıt vermicek hemde asla vermicek ama iyi gösteriş yapmış fenerbahçe helal olsun. . . Hakkının yendiğiyle kalıcak beşiktaş

10
7
yanıtYanıtla
Rizeli:

Garip geçen sene gs isterken bunu karşı çıkanlar şimdi biribirine destek oluyorlar :)

6
11
yanıtYanıtla
falçao:

GS elimizde VAR kayıtları var onları yıl sonunda açıklayacağız demişti. VAR kayıtlarında kendilerinin şampiyon yapıldığını (özellikle beşiktaş ve rize maçları) görünce susup kabuğuna çekildiler. bilip bilmeden boş boş konuşmayın burda.

yanıt6
yanıt3
yapma ya salça:

beşiktaş maçı gsarayın hakkıydı, . geçen yıl 11 penaltı gölü yiyerek avrupa rekoru kırarken rakibimiz başşşşakşehir 1 penaltı gölü yemesi herşeyi özetliyori, yinede anlamadıysan 14 golü iptal ediende gsarayken başakşehirin 2 golü sayılmadı

yanıt0
yanıt2
HEH:

FENER ÖNCE FEDERASYON VE MHK BAŞKANLARIYLA YAPTIĞI GİZLİ GÖRÜŞMELERİN KONUŞMALARINI YAYINLASIN ŞEFFAF OLSUN

8
9
yanıtYanıtla
Kebapçı selo:

Gizli görüşmemi. Güldürme adamı herkesin gördüğü girip çıktığı yerde gizlimi olur, üstelik ali koç ne konuşulduysa hepsini söyledi ve aksi bişey varsa tff çıksın açıklasın dedi. Sen art niyetini bırak şeffaf ol.

yanıt5
yanıt2
cincon:

FENER ŞAMPİYON HERKESİ SATIN ALDIK FEDERASYONU HAKEMLERİ HELAL ALİ KOÇ BAS PARAYI AL ŞUNLARI TAKIMLARIDA AL , , , keh keh kehhh

yanıt3
yanıt3
EFEDAYI:

Futbol federasyonu başkanı Fener''li ama esas suyun başındaki MHK başkanı Zekeriya Alp koyu bir BJK. ''li . Bu maçın VAR hakemi Mete Kalkavan''da BJK''li . BJK başkanı da hakemlere veryansın ediyor ama Zekeriya Alp''in istifasını istemiyor . Suyun başını kaybetmemek için. Yani kimse adalet peşinde dağil herkes kendi çıkarının peşinde. . .

14
2
yanıtYanıtla
HERİF:

hakem penaltı verseydi FB BJK GENE YENERDİ arkasıda cuneyt vardı

5
8
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title