Haberler

Fenerbahçe'nin teknik adam konusunda B planı Serdar Bayat ve Şenol Çorlu

Güncelleme:

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de Hes Kablo Kayserispor maçı öncesinde B planı hazır. Fenerbahçe'de altyapıda görev yapan Serdar Bayat ve Şenol Çorlu'nun, ligin geri kalanında görev alması bekleniyor.

Fenerbahçe'de Ersun Yanal ve yardımcıları ile yolların ayrılmasının ardından sarı-lacivertli takımın başında kimin olacağı hala belirsizliğini korurken B planı devreye girecek. Sarı-lacivertli ekipte UEFA A Lisansı ile 2 maça çıkma hakkı bulunan Zeki Murat Göle'nin süresi dolarken Hes Kablo Kayserispor mücadelesinde kimin görev alacağı ortaya çıktı.

DHA'nın haberine göre; birçok teknik adamla görüşme gerçekleştiren ve kriter olarak " Fenerbahçe'yi ve Türk futbolunu iyi bilen teknik adam" şartı koyan sarı-lacivertli yönetim istediği şartlarda bir teknik adam bulana kadar kulüpte görevli pro-lisans sahibi hocalarını göreve getirecek.

SERDAR BAYAT VE ŞENOL ÇORLU İSİMLERİ ÖN PLANDA

Hali hazırda Fenerbahçe bünyesinde altyapıda görev yapan Serdar Bayat ile Şenol Çorlu'nun pro-lisansının bulunması yeni sezona kadar yönetimin elini rahatlattı. Pro-Lisansı bulunan Serdar Bayat alt yapılarda görev yaparken, U21'deki görevi 2019'da sonlandırılan ama alt yapı koordinasyonunda halen görevi bulunan bir başka Pro-Lisanslı Şenol Çorlu da Kayserispor maçı ve ligin geri kalan haftalarında görev almaya hazır.

Ligin 27'nci haftasında Cuma günü Kayserispor'u konuk edecek Fenerbahçe'de Serdar Bayat'ın isminin esame listesinde teknik direktör olması beklenirken Şenol Çorlu'nun da belki kulübede belki dışarıdan destek vermesi bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kayserispor Fenerbahçe Hes Kablo Haberler

500

Yorumlar (4)

1907:

VALLA HELAL OLSUN VİZYON BU OLSA GEREK SOKAĞA ÇIKAMAZ OLDUK SAYENİZDE

4
0
yanıtYanıtla
Tokatçı selo:

Hocadan önce şu ruhsuz futbolcuları gönderin yeter.(tolga ciğerci, tolgay aslan, dirar, isla, hasan ali, jailson, deniz türüç, harun tekin, mevlüt erdinç)

1
2
yanıtYanıtla
HIZLI JOE:

AYKUT KOCAMAN''DAN KOCAMAN BİR ÖZÜR DİLEYİN VE TEKRAR TAKIMIN BAŞINA GETİRİN BAŞKA ÇARENİZ YOK. . .

1
2
yanıtYanıtla
ÇEREZBAHÇE:

Kulübümüz sportif aktivitelerine son sürat devam etmektedir.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title