Haberler

Fenerbahçe, Zenit Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Güncelleme:

Fenerbahçe, Zenit'le 21 Şubat'ta deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Fenerbahçe, Rusya temsilcisi Zenit'le 21 Şubat Perşembe günü deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman, U21 Takımı'nın da katılımıyla saat 11.30'da başladı. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışmaları yapan oyuncular; çift kale maçın ardından yapılan bireysel ve taktiksel çalışmalarla antrenmanı tamamlandı.

Sarı-lacivertliler, yarın yapacağı antrenmanla Zenit maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rusya Federasyonu Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

HATTRİCK BJK:

Fenerin fark yemesini bekleyen var mı ? Mesela ZENİT 7-0 FENERBAHÇE gibi !

1
4
yanıtYanıtla
FENERLI-1:

SEN 6-0 ARZU ETKI SENIN TAKIMININ HAYIFINI ALSIN GORUNEN O KI SEN BU CILENI 2002-den BU YANA CEKEMIYORSUN TAKIMINDADA O QAYRET YOK KI BU SKORU ALA

yanıt1
yanıt0
KSK Li MESUT:

Türk takımı fenerbahçe ye başarılar dilerim. Bir Türk olarak. Diğer fransız ingiliz kırması takıma zaten benfica ilk maçta iteledi zaten... neyse şimdi yüzsüzler atlarlar şimdi buraya...

4
1
yanıtYanıtla
ksk mesut:

ya sen ne müthiş bir insansın türklüğümle gurur duydum. . bizim toplum olarak her ferdimize duyduğun bu sevgi dolu sözcüklerin için kutsuyorum. . aynı memleketin insanı olmaktan gurur duydum. .

yanıt1
yanıt0
YAYLA KURDU:

FENER''E BÜYÜK HAKSIZLIK YAPILDI, KİMSE FENERİN HAKKINI SAVUNMUYOR. FENER SAHİPSİZ KALDI. !!!!!! FENERİN ASIL RAKİBİ ''''CUANDO CUBANGO'''' İDİ. AMA FENER''İ ZENİT''LE OYNATIYORLAR. HAKSIZLIK BU. !!! DAYAN FENERİM DAYAN. ELENSEK DE EZİLMEYECEĞİZ. MÜMKÜN OLDUĞUNCA AZ YEMEYE ÇALIŞACAĞIZ. , , PTT 1. LİGDE BUNLARIN HESABINI SORACAĞIZ.

1
2
yanıtYanıtla
KSK Lİ MESUT:

gs benfica maçında benfica''yı tuttuk diye insanlar tepki gösteriyor. arkadaşlar kiminin babası türk, kiminin de babası, benim babamın da olduğu gibi portekiz olur. melezim ben, sizin tabirinizle kırma.

1
1
yanıtYanıtla
CAPS:

Zenit 4 fenevistan cumhuriyeti 0

0
1
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

0. 0 olsun bızım olsun.

1
0
yanıtYanıtla
acı gerçekler.:

Fenerin avrupa hayalini acilen bırakıp ligde kalmaya odaklanması lazım. . Zira akhisarla birlikte en büyük düşme adayı fener. .

1
0
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

Aksıne fenerbahcemın lıgı rolentıye alıp avrupayı kasması lazım. Fenerbahcemın kume dusme ıhtımalı yok da avrupada yuzumuz gulse barı. lıgde en kotu 10. bıtırırız acı gercek

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title