Haberler

Fatih Terim'i kızdıran 4 futbolcu

Güncelleme:

Galatasaray'ın deplasmanda Kayserispor'u son saniyede bulduğu golle 3-2 mağlup ettiği maçta özellikle 4 futbolcunun performansı Fatih Terim'i çok kızdırdı.

Süper Lig'in 3. haftasında 8 kişi kalan rakibi Kayserispor'u deplasmanda 90+9. dakikada attığı golle yenen ve bu sezon ilk 3 puanını alan Galatasaray'da futbolcuların performansı Terim'i çok kızdırdı. Yapılan hatalara maç içinde de çok sinirlenen Fatih Terim'in özellikle 4 futbolcunun performansından hiç memnun kalmadı.

İŞTE PERFORMANSI İLE HAYAL KIRIKLIĞI YARATAN İSİMLER

Luyindama: Henrique'nin attığı golde anlamsız bir şekilde topu kafayla Muslera'ya oynamak isterken takımını 1-0 geriye düşürdü. O hatadan sonra dağılan Luyindama ikinci yarının başında Mensah'a bir de asist yaptı, tecrübeli futbolcu o fırsattan yararlansaydı Galatasaray Kayseri'den puansız dönebilirdi.

Nagatomo: Fizik kapasitesi olarak çok yetersiz, bindirmeleri yok denecek kadar az ve topla sürekli olarak geriye dönmesi Galatasaray'ın sol kanattan tehlike yaratmasına, pozisyon bulmasına mani oluyor. Ömer Bayram'ın sarı kartı olmasına rağmen Terim'in Nagatomo'yu çıkarıp Ömer'i sol beke çekmesi Yuto'ya açık bir mesaj olarak gitti.

Belhanda: Dün akşam penaltıdan gol atmasına rağmen, kaybettiği toplar akıllara durgunluk verdi. Ayağına aldığı topların hemen hemen hepsini kaybeden Faslı futbolcu Denizlispor maçında da buna yakın bir performans ortaya koymuştu. Şut özelliğini geliştiremeyen Belhanda hiç hazır bir görüntü vermedi.

Diagne: Gol atamaması, pozisyona girememesi, takıma beklenen skor katkısını vermemesinin dışında Senegalli forvetin yanındaki Babel'i bozması ve rakibe neredeyse sıfır pres yapması Fatih Terim'i çıldırttı. Son derece ağır bir görüntü veren Diagne takım oyunundan çok uzak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kayserispor Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

500

Yorumlar (24)

Heee:

Mustafa öğretmenoğlu çok iyi oynadı hocam 11 in değişmezi bence ama şampiyonlar liginde kadroda olamayacak yazık

8
20
yanıtYanıtla
GSLİMETİN:

FENERESYON MEDYASI EN ÇİRKİN FOTOSUNU BIRAKIR HER ZAMAN FATİH HOCANIN

17
5
yanıtYanıtla
fb:

sen kendin diyorsun hocana çirkin diye ötesimi var lak lak ediyorsun

yanıt1
yanıt3
ULVİ GÜNEŞ:

GS''de Santrafor Hakem, Golleri Attı :) Şampiyon Demirören Medya AŞ !!!

5
17
yanıtYanıtla
Ağlama kuş:

3 uydur ma penaltı verdiler. Palabıyık aydınısu mhk fb için kadroda tuttu. Anadolu kulüpleri fb ye ucuz futvolcu veriyor fb ye yatıyor daga ne istiyon

yanıt14
yanıt3
KADIKÖYLÜ:

ADAMLAR NE YAPIP NE EDİP BİR ŞEKİLDE MAÇI ÇEVİRİYORLAR, MAÇI İZLEDİM DÜN GAYET MAÇI GALATASARAY KENDİ HAKKI İLE KAZANDI HATTA ÜSTÜNE ÜSTÜK EMRE MORA GÖSTERİLEN KIRMIZI KART TA HATALI İDİ, İKİNCİ SARISINDA ADAMA MÜHALEDE BİLE YOK.

15
3
yanıtYanıtla
cıss:

surata bak yav.

3
10
yanıtYanıtla
Tescilliler:

Adam çocuklara trilyonlar bağışladı başka hangi td bağışladı kalabalık yapma. Vizyonu gs yi şampiyon yapmamak olan td ni omuza al

yanıt5
yanıt3
CAN DEP:

Sevgili hocam bunlarin perfomanslarini antramanlarda görmüyormusunuz neden o zaman uyarmiyorsunuz onlari mac kadrosuna almiyarak iyi bir uyari olmazmi.mac icinde mac sonunda uyarmak bir futbolcu icin ne kadar gecelidir..?

11
0
yanıtYanıtla
Cezmi:

O zama n da paralarını alıp yatarlar.

yanıt0
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title