Haberler

Fatih Terim, Fenerbahçe derbisinden sonra cezasını tamamlayacak

Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamalardan dolayı 4 maç ceza alan ve sonrasında Tahkim Kurulu'nun kararıyla cezası 3 maça indirilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, cezasının ilkini Kasımpaşa karşısında çekmişti. Terim, Malatya deplasmanında da takımının başında olamadı.

ÜMİT DAVALA VE HASAN ŞAŞ DA CEZALI

PFDK, aynı karşılaşmada rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle Ümit Davala'ya da 3 maç men cezası uygulamıştı. Hasan Şaş da geçen sezonun 33. haftasında Medipol Başakşehir ile oynanan maçtan sonra 8 maç men cezası almıştı.

TAKIMIN BAŞINDA LEVENT ŞAHİN YER ALDI

BtcTurk Yeni Malatyaspor mücadelesinde Galatasaray'ın başında yardımcı antrenör Levent Şahin yer aldı. Terim, önümüzdeki hafta oynanacak olan Fenerbahçe derbisinden sonra cezasını tamamlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Fatih Terim Galatasaray Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (11)

dtyjhqth:

bu fedrasyon olduğu sürece terimin cezası biter mi.

6
3
yanıtYanıtla
SS:

GS:1 FB:2

3
4
yanıtYanıtla
ALEX:

Bu fathiii terim artık kebap yemiyormuş

3
3
yanıtYanıtla
murat ercan:

Sahte kabadayının cezası asla bitmez, bitmemeli de. Çünkü tabansızlar zağar gibidir. Ortalığı galeyana getirir fitili ateşler sonra aynı meydanlarda haklılığını durmadan haykırır.

2
1
yanıtYanıtla
CANMEN:

PERSEMBENIN GELISI CARSAMBADAN BELLIDIR. . . . DERBIYI KAYBEDECEKLER SONRA VERYANSINA KALKISACAKLAR VE HER ZAMANKISI GIBI DIGER MUTSUZLARIDA YANLARINA ALIP SENARYO üRETECEKLER. . . . BIZ BU FILMI COOOK YASADIK. . . .

1
2
yanıtYanıtla
VEYSEL:

bundan değil imparator tarator bile olmaz

1
1
yanıtYanıtla
ali:

NE ZAMAN ŞİKEBAHÇE ŞAMPIYONLUĞU GARANTİLERSE O ZAMAN

1
1
yanıtYanıtla
SADAS:

keşke hiç. bitmezse 90. dkya kadar oyuncu değiştrmyen babel gibi adem buyuk gibi 30 dklık oyuncuları maçta tututğu için hiç bitmesin cezası

1
1
yanıtYanıtla
PUBG:

BU KAFAYLA GİDERSE HİÇ BİTMİCEK

1
1
yanıtYanıtla
bymacho:

Eyvah şimdi berabere bittiya maç, FENERASYON, HAKEM, FATİH TERİM, HASAN ŞAŞ VE HATTA BAŞKAN bir şekilde bu beraberliğe kılıf aryan, aranılan aktörler olacak, baksana ilk başlatan bizim haber kanalı oldu. . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title