Haberler

Fatih Terim'e transfer şoku: Hayal kurmaya gerek yok

Güncelleme:

Süper Lig'de son şampiyon Galatasaray yeni sezon öncesi 9 transfer yapmıştı. Sarı kırmızılı ekibin çalıştırıcısı Fatih Terim, Fernando ve Ndiaye'den boşalan alana Chelsea'nin Fransız futbolcusu Bakayoko'yu istemişti. Ancak bu transfer için kötü haber geldi.

Yeni sezon öncesi Galatasaray kadrosuna Luyindama, Seri, Emre Mor, Ozornwafor, kaleci Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Ryan Babel, Jimmy Durmaz ve Adem Büyük'ü transfer etmişti.

Fernandoyu Sevilla'ya gönderen ve kiralık olarak oynayan Ndiaye'nin de takımdan ayrılmasının ardından orta sahada boşluk yaşayan sarı kırmızılıların birçok yıldız futbolcuyla ilgilendiği belirtilirken, Fatih Terim'in son olarak Chelsea forması giyen Tiemoue Bakayoko'yu istediği iddia edildi.

"HAYAL KURMAYA GEREK YOK"

Akşam'da yer alan habere göre; Bakayoko transferi için yetkililerin, "Hayal kurmaya gerek yok" açıklaması yaparken, Galatasaray'ın Fransa'da bir ön libero arayışına çıktığı ve Terim'i scout ekibiyle beraber ortak hareket ettiği bilgisi geldi.

Bakayoko hatırlanacağı gibi 15 Temmuz 2017 tarihinden Monaco'dan Chelsea'ye 40 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Chelsea formasıyla ilk senesinde çıktığı 43 maçta 3 gol atıp 3 asistlik performans sergilenmişti. Premier Lig'deBir sonraki sene ise Milan'a 5 milyon euro karşılığından kiralanmıştı. İtalya'da Milan formasıyla ise 42 resmi maça çıkarken 1 gol atıp, 1 asist yaptı.

Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 35 milyon euro.

Fatih Terim'e transfer şoku: Hayal kurmaya gerek yok

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Chelsea Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

DURAN TEKERLEK:

bütün salyalılar toplanmış. çıldırın! en büyük cimbom.

3
3
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

yeter artık be bu kadar adam aldın hala ne transferi. Takım batıyor sen neyin kafasındasın

0
3
yanıtYanıtla
52/1Afyonlu:

''''SOKAK KABADAYISI?=SDAT KABADAYISISI F. TERİM???

0
1
yanıtYanıtla
ua:

geçen sene alan carvalho transferinden sonra falcao yuda getiremezse yönetim taraftarı küstürür . . piyasada cenk vs gibi saçma isimler geziyor 1 senedir yatan adam. . . . . . . . . .

1
0
yanıtYanıtla
Osmanli:

Fatih restorantmi sandin

0
0
yanıtYanıtla
Anti cimboş:

:))))))

0
0
yanıtYanıtla
34efd:

imparator mimparator her neysen artik . . . . ne kadarr paraa . . . o kadar köftee . . . . . . boyundan büyük islere girmiceksin . . .

0
0
yanıtYanıtla
cagliari:

Adam olun hayalci değil gerçekçi olun kediler :))) Naingolan ıda hayal ettiniz adam İtalya nın Akhisar ına gitti cagliari ye haddinizi bilin biraz. . . Bakayoko kim siz kim akıllı tranfere yönelin yoksa çok pis güleriz size :))))))

0
0
yanıtYanıtla
...:

takımını söyle kaç kuruşluk adamlar olduğunuzu söyleyim kuzum

yanıt3
yanıt1
gsss:

drogba hagi snajder gomis elmander jo vs vs bu ulkeye gelmıs gecmıs en ıyı ve en degerlı yabancılar daha aklıma gelmeyen bır cok oyuncu floryadan gecmıstır hangı takımlı oldugunu bılmıyorum ama ezık bır arkadas olduğun aşikar hadi şimdi yallah

yanıt2
yanıt1
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title