Haberler

Fatih Terim'den yönetime: Paranız yoksa ben veririm

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabet birçok yönden iki camiayı yarıştırır ancak son dönemde sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasındaki gerilim sonrasında iş ilginç boyutlara ulaştı.

Her şey, Koç'un Terim'in TFF'den aldığı tazminatı dile getirmesiyle başlamıştı. Bunun üzerine Terim'in avukatı buna karşılık vermiş, ancak Fenerbahçe başkanı geri adım atmamıştı. Yaz dönemindeki bu tartışmaların ardından her şey unutulduğu düşünülüyordu ki, aslında ateşin küllenmediği görüldü.

"TAZMİNAT İÇİN PARANIZ YOKSA BEN ÖDERİM"

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray'ın 3-2 galip geldiği Kayserispor deplasmanından sonra Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ile görüşen Terim, Koç grubunun işletmeciliğini yaptığı "Divan Restoranı"nın Türk Telekom Stadı'nda da bir şubesinin bulunduğunu hatırlattı. Koç ile büyük gerginlik yaşayan tecrübeli teknik adam, neden Koç grubu ile devam edildiğini sordu. Sarı-kırmızılı yönetici ise Divan Lokantası ile sözleşmelerinin devam ettiğini dile getirerek, bunun sonlanmasının ardından duruma bakabileceklerini dile getirdi. Terim'in bunun üzerine Günay'a, "Eğer tazminat için paranız yoksa ben öderim" dedi.

Fatih Terim'den yönetime: Paranız yoksa ben veririm

NELER YAŞANMIŞTI?

30 Ağustos tarihindeki bu görüşme sonrasında ise Ali Koç'un Terim için söylediği, "Sicili bozuk" sözü gündeme oturdu. Club Brugge maçı öncesinde yaşanan bu olay sonrasında G.Saray Yönetimi buna karşılık vermeye çalışsa da, Fatih Terim, F.Bahçe derbisi öncesinde basına açık antrenmanda şu ifadeleri kullanmıştı: "Ali Koç'un yaptığı açıklamalara İstanbul'a dönünce bakacağımı ve değerse cevap vereceğimi belirtmiştim. Baktım ve değmeyeceğine karar verdim. Bu yüzden bir cevap vermedim. Eğer cevap vermeye değseydi verirdim"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türk Telekom Fatih Terim Galatasaray Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (80)

fenerli:

fenerbahçe seni 40 defa satın alır terbiyesizlek yapma

94
58
yanıtYanıtla
Aç fener:

O yüzden para dileniyor kanal kanal

yanıt18
yanıt19
schumavher:

nasıl 4o kere satıl alıyor Allah aşkına yoruma bak

yanıt10
yanıt11
Febeş:

Maaşları ödemeye cek durumdayoz dedi başkanın başkanın dün puhaa

yanıt11
yanıt17
31/31/31:

10 lira dileniyordunuz gariban fblilerden ne alıyon sen bacanak

yanıt21
yanıt23
Fatih Terim:

Milli takımdan aldığın haksız kazanç ile elbette ödersin.

32
19
yanıtYanıtla
asab:

o para vakiflara bağışlandı kafasının içi boş arkadaş

yanıt19
yanıt18
Aaa:

Cahil adam hiç mi haber okumuyorsun. Adam bağışladı parayı kuruşuna bile sokunmadı

yanıt15
yanıt14
X:

Arada bir oku neyin ne olduğunu mahalle kahvesinden öğreniyorsun galiba haksız kazanç diyor bir de senin boşuna soluduğun oksijen ne olacak...

yanıt1
yanıt0
Haktan:

Hiç biseyden haberin yok konuşuyor sun kardeş o tazminatın tamamını çocuk esirgeme vakfına bağış yaptı saygı değer hocamız uyuyon sen

yanıt0
yanıt0
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title