Haberler

Fatih Terim, Transfer Yapılacak Bölgeleri Açıkladı!

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımda hangi bölgeye takviye yapılacağını açıkladı. Terim, "Olmazsa olmaz forvet ve stoper mevkilerinin dışında belki bir kanat oyuncusu ve bir orta saha oyuncusunu da takıma dahil edebiliriz." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ara transfer döneminde takıma yapılacak takviyelerle ilgili konuştu. Terim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sezon başlamadan takımımızın mevcut kadrosuyla ihtiyaçlarımızı, yedeklerimizi ve jokerlerimizi çalışmıştık. Sezon başladıktan sonra da günlerce gecelerce çalışarak bir liste hazırladık. Bu oluşturduğumuz liste, belirlediğimiz isimleri de o süreç boyunca takımlarında izlemeye devam ettik. Bu isimlerden oluşan listeyi yaklaşık 2 ay önce idari ve sportif işlerle ilgilenen arkadaşlarımıza teslim ettik." ifadelerini kullandı.

"OLMAZSA OLMAZ FORVET VE STOPER TAKVİYESİ"

Takımdan ayrılacakların yanı sıra hazırladıkları liste dahilinde görüştükleri ve aralarına katılmalarını bekledikleri oyuncuların da bulunduğunu dile getiren Terim, "Olmazsa olmaz forvet ve stoper mevkilerinin dışında belki bir kanat oyuncusu ve bir orta saha oyuncusunu da takıma dahil edebiliriz. Zaten bunların anlaşmaları oldukça resmi kanallarımızdan Galatasaraylılara ve futbolseverlere açıklanacaktır." diye konuştu.

Fatih Terim, Transfer Yapılacak Bölgeleri Açıkladı!

"FALCAO, EMRE MOR, SMOLOV GİBİ İSİMLER DUYUYORUM"

Sosyal medyada birçok ismin Galatasaray'ın transfer gündemine getirilmesine tepki gösteren tecrübeli teknik adam, şunları kaydetti: "Benim söylemek istediğim başka bir şey var. Radamel Falcao, Luis Felipe, Emre Mor, Miranda, Fedor Smolov gibi isimler duyuyorum, hatta okuyorum. Özellikle sosyal medya bu konuda sabır sınırlarını zorlamaya başladı. Sezon başı transfer döneminde bunları, böyle devam ederlerse ifşa edeceğimi söylemiştim. Buradan taraftarlara sesleniyorum. Bu hesaplar sizi aldatıyor, bu hesaplar sizi kandırıyor. Bu ve benzeri insanları hayatınızdan çıkarın çünkü size iyilik yapmıyorlar. Bu kişiler gerçekten Galatasaraylı ise duyduğunu söylediği insanları ifşa etsinler."

Kaynak: AA / Spor

Garry Rodrigues Sosyal Medya Fatih Terim Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

istanbullu dayı:

sosyal medyadan şikayetci fatih bey o sosyal medya varya seni dışarı çıkacak halini bırakmaz akılı ol

2
5
yanıtYanıtla
kkkkkllllkkkkööööjjj:

o uyuz tipine transfer yapsın önce. . .

2
4
yanıtYanıtla
diyene bak:

ergen yorumu

yanıt1
yanıt0
İGOR TUDOR:

lütfen bırak şu teknik diröktörlüğü

1
5
yanıtYanıtla
başka kapıya:

dedi kıskanç küme düşen fb li

yanıt1
yanıt0
4 yıldızlı uefalı süper kupalı tek takım:

küme düşen ve orta sıra mücadesli veren takımlar kendi sayfasına. Burak ve volkan ı karşılasınlar puhaaa

5
0
yanıtYanıtla
kıskananlar kendi sayfasına:

adam forvetsiz 2. sırada (averajla)

4
0
yanıtYanıtla
dağılın:

adam king

4
0
yanıtYanıtla
istanbullu erol:

albayrakta 2 golcü alacağız demişti 2 golcü satık size inanan aptaldır takımı eritiyor sunuz şu anda gidenlerin parasını veremiyorsunuz neyle alacaksınız cengiz başkan bu iş sana göre değil başkan fatihmi senmi anlayamadık

1
3
yanıtYanıtla
karizma terim:

başkaarı gibi önce gönderip sonra af ettik demez

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title