Haberler

Milli güreşçi Rıza Kayaalp: Biz de binlerce kişi tarafından karşılanmayı isterdik

Güncelleme:

Dünya şampiyonu Milli güreşçi Rıza Kayaalp "Falcao'yu 20 bin kişi karşılamıştı, onu kimse karşılamadı" sözlerine cevap verdi. Kayaalp, "Biz de binlerce kişi tarafından karşılanmayı isterdik." dedi.

Dünya Güreş Şampiyonası 130 kiloda altın madalya kazanan ve dördüncü kez dünya şampiyonu alan Milli güreşçi Rıza Kayaalp, kendisini havalimanında kimsenin karşılamamasıyla ilgili çıkan haberlere yanıt verdi. Rıza Kayaalp'i Falcao ile kıyaslayan sosyal medya kullancıları, "Falcao'yu 20 bin kişi karşılamıştı, onu kimse karşılamadı. Bu ayıp bize yeter." yorumlarında bulunmuştu.

'Falcao'yu 20 bin kişi karşılamıştı, onu kimse karşılamadı' sözlerine Kayaalp'ten cevap!

"SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR"

Milli güreşçi sosyal medya hesabından ailesiyle birlikte olduğu fotoğrafı paylaşarak şu açıklamalarda bulundu:

"Havaalanında karşılanmam ile ilgili çıkan haberlerle ilgili açıklama yapmak istiyorum. Öncelikle önemli olan ülkemi en iyi şekilde temsil edebilmek, şanlı bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşı'mızı söyletebilmek ve bu başarımla da halkımızı gururlandırmak. Tabii ki biz de binlerce kişi tarafından karşılanmayı isterdik ama saydığım diğer etmenler hepsinden önce geliyor. Beni sevdiklerim her zamanki gibi havaalanında karşılamaya devam ediyor. Kısacası söz konusu vatan ise gerisi teferruattır."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Rıza Kayaalp Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (96)

CAN SEVER:

MILLI GÜRESCIMIZ NE DERSE HAKLI. YANLIZ BURADA YORUM YAPANLAR KINAMAKTA DA SIZLER HAKLISINIZ FAKAT HAVA ATMAYIDA BILIYORSUNUZ O ZAMAN SIZLER NEDEN GIDIP KARSILAMADINIZ. SIZLEREDE DAVETIYEMI GEREKIRDI

40
105
yanıtYanıtla
La edri:

Çok bilmiş arkadaş ! Çoğu farklı illerde olan yorumcular sen niye yoktun

yanıt9
yanıt3
CAN SEVER:

LA EDRI ;; DENILEN YORUMCU - GÜRESCIMIZ HANGI HAVA ALANINA INDI HERLADE LONDRA YA DEGIL DIMI . O SEHRIN INSANI GIDEBILIRDI FARKLI ILLERDEN DEMEDIK ZATEN YORUMU IYI OKU. HEM NEREDEN BILIYORSUN COGU FARKLI ILLERDEN OLDUGUNU

yanıt4
yanıt2
Yorumcu:

Ne söylesen haklısın aslan yürekli

113
3
yanıtYanıtla
ALİ:

Rıza Kayaalp ne söylese haklı. Bizim gerçekte böyle değerli sporculara ihtiyacımız var.

101
2
yanıtYanıtla
kadir altunbaş:

sana helal olsun koca yürekli adam

60
2
yanıtYanıtla
GAZİ:

bizim salaklar futbola tapıyor ondanda bi cacık olmuyor yazık sana yigidim

58
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Hakkın tabi ama maalesef Türksen yalnızsın seni normalde Devlet adınada orada biri karşılamalıydı. Halk olarak zaten seninle gurur duyduk yiğit adam

55
3
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Her şeyi devletten bekleme cümlesinin cuk oturmuş hali burada, sen neden gitmedin diye sorarlar adama ? Allah bilir falcao geldiğinde en ön saftaki adam da sensindir.

yanıt0
yanıt0
GÖKTÜRK:

ÇÜNKÜ LAFTA MİLLİYETÇİ OLANLAR ÜLKEMİZE GELEN FUTBOLCULARI BÜYÜK BİR HAYRANLIKLA KARŞILIYOR.AMA DİĞER BRANŞLARDA DESTAN YAZAN SPORCULARIMIZA AYNI KARŞILAMA YAPILMIYOR.BU YABANCI HAYRANLIĞI YÜZÜNDEN 11 KİŞİLİK TAKIMLARIMIZ 10 BAZEN 11 YABANCIYLA SAHAYA ÇIKIYOR.BİR YABANCI BİZİM COŞKUMUZLA ASLA HAREKET EDEMEZ.PARA ALDIĞI İÇİN OYNAR TABİİ AMA FAZLASINI BEKLEYEMEYİZ.YABANCI DÜŞMANLIĞINADA KARŞIYIZ AMA ÖNCE ÜLKEMİN EVLADI GELİR.

54
3
yanıtYanıtla
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title