Haberler

Falcao, Galatasaray'ın teklifini reddetti! Gideceği ülkeyi duyurdular

Galatasaray'a gelmesi beklenen yıldız futbolcu Falcao için hem ülkesi Kolombiya hem de İtalyan basınından sürpriz bir iddia gündeme geldi. Kolombiyalı golcünün Galatasaray'ın teklifini reddederek 6 ay daha Monaco forması giyip daha sonra ise Çin'e transfer olmak istediği belirtildi.

Fransız basınından L'Equipe kısa bir süre evvel Falcao'nun Galatasaray'a çok yakın olduğunu duyururken, bu kez Marca Kolombiya ve Sky Sport Italia, yıldız golcünün Türkiye'ye gelmeyeceğini duyurdu.

"AİLESİ İÇİN REDDETTİ"

Marca Claro'nun habere göre; "Falcao ailesini düşündüğü ve hem dil hem de kültürel olarak bu kadar köklü bir değişiklik yapmak istemediği için Galatasaray'ın teklifini reddetti" dedi.

FALCAO'NUN HEDEFİ ÇİN

Sky Italia'dan Fabrizio Romano ise Falcao'nun Galatasaray ile anlaşmaya varmadığını ve Kolombiyalı golcünün yarım sezon daha Monaco'da oynayıp daha sonra ise Çin'e transfer olmayı düşündüğünü iddia etti.

FALCAO'DAN ÇİN AÇIKLAMASI

Kolombiyalı golcü ise daha önce yaptığı açıklamada; "Çin'e transfer olmak benim için hiçbir zaman bir opsiyon olmadı, olmayacak, olamaz!" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Galatasaray Kolombiya Haberler

500

Yorumlar (48)

bjk:

patladııııı

9
13
yanıtYanıtla
DEVLET-İ ALİYYE:

Kolombiya ve Çin komşu zaten demi ! Çince ve İspanyolca ortak dil ailesinden geliyor demi ?! TÜRKİYE ye kurban olsunlar.

17
2
yanıtYanıtla
Olay:

Cine gidince kültür ve dil farki yok oda hakli

19
0
yanıtYanıtla
ANGARALI:

BAŞKA ADAM MI YOK BIRAKIN ŞU AÇ I

15
4
yanıtYanıtla
Kenan:

GELMEYİNCE ÖYLEMİ OLDU KEDİ CİĞER MESELESİ KEDİCİK

yanıt4
yanıt2
antits:

gassaray safi rüzgar

7
7
yanıtYanıtla
Kemal:

Gel artık falcao cinconlular basur oldu senin yüzünden ??????????

7
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

NE DEMEK REDETTİ. . GS GİBİ DÜNYA DEVİNİ NASIL REDEDERSİN SENİ ZINDIK. . :):):) GS TARAFTARI ŞİMDİ BAŞLAR İYİKİ ALMADIK ÇOK PARA İSTİYORDU YAŞLI ÇÖP OYUNCU DEMEYE

7
6
yanıtYanıtla
evren:

iyi alamadik cok para istiyordu çöp. Fener kümeye.

yanıt2
yanıt0
...:

Tutarsız ve çelişkili bir haber. . Ülkesine dönecek dese anlarım. Kültürel farklılık, dil fln deyip ardından çin e gidecek demek çok entresan olmuş. . İtalyanın kaz kafalı gazetecilerinden galiba haberi yapan!!!

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title