Haberler
Güncelleme:

F.Bahçe'de Caner Erkin ve Jose Sosa'nın gol sevinci, Göztepe maçına damga vurdu

Fenerbahçe'nin Göztepe'yle deplasmanda oynadığı maça Caner Erkin ve Jose Sosa'nın sevinci damga vurdu. Sarı-lacivertlilerin 2. golünden sonra coşkulu bir sevinç yaşayan ikili, sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarların övgü dolu yorumlarıyla karşılaştılar. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

yorumcu:

Birisi o bahsettiğiniz statta size küfür edip önümüze secdeye yatan topçu, diğeri bu ülkede terör var sizi istemiyoruz karımda istemiyor deyip avrupaya kaçan bir eyşan. tam sizlere layık iki topçu hayırlı olsun midesizler birliği.

16
23
yanıtYanıtla
enjektor:

hadi lan ordan zavallı, sana ne milletin özelinden aciz. Boş boş lak lak yapacağına git sana yakısanı yap. . . Aile terbiyesi sana uğramamış

yanıt13
yanıt10
Kaçmaz:

Çatla rakip takım taraftarı

yanıt7
yanıt4
adil:

Fenerin ilk golünden önce ozan tufan adama kamyon gibi çarpıyor faul sarı kart utanmadan maçtan sonra hakem hakkında konuşuyor fenerliler.

7
20
yanıtYanıtla
aaa:

Adil olmak en başta zeka gerektirir o yüzden sen kendini yorma adil falan olamazsın. . .

yanıt7
yanıt2
daha adil:

Fener in penaltısı öncesi Ozana çarpan futbolcunun durumu otomobilin otobüse çarpması ile aynı. faul yok. göztepe nin penaltısının penaltı ile alakası yok.

17
4
yanıtYanıtla
MARJİNAL BJK:

Fenerliler ağızları kulaklarında salya sümük sevinç yumağı halindeler tabi uzun süredir yaşamadıkları bir duygu nasıl sevineceğini de şaşırmışlar , abartılı olacak tabi ! Normal karşılamamız gerekir !

1
3
yanıtYanıtla
1907:

Sekiztaşlı sen otur kendi derdine yan

yanıt1
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title