Haberler

Eski Süper Lig kalecisi İbrahim Hasançebi, hastanede dehşet saçtı

Güncelleme:

Beylikdüzü'nde hastalanan oğlunu özel hastaneye getiren eski süper lig kalecisi, hastane çalışanları ücret bilgilendirmesi yaptığı sırada deliye döndü. Sinirlerine hakim olamayan şahıs, 'Bana paradan bahsetme oğlumu iyileştir' diyerek önce hastane çalışanlarına saldırdı, ardından müdahale etmek isteyen doktoru darp etti.

Süper Lig'de bir süre forma giyen ve daha sonra futbolu bırakan İbrahim Hasançebi, gittiği hastanede doktoru darp etti.

Olay, geçtiğimiz cuma günü saat 16.30 sıralarında Beylikdüzü'nde bulunan özel bir hastanede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir dönem Süper Lig'de bazı takımlarda kalecilik de yaptığı öğrenilen İbrahim Hasançebi, yolda fenalaşan oğlunun özel bir hastaneye götürüldüğü bilgisini aldı. Panik halinde hastaneye gelen baba Hasançebi, oğlunun ciddi bir durumunun olmadığını öğrendi.

"BANA PARADAN BAHSETME OĞLUMU İYİLEŞTİR" DİYEREK HASTANE ÇALIŞANLARINA SALDIRDI

Hasta kayıt işleri için vezneye yöneldiği esnada hastane veznesinde görevli kadın çalışanlar, Hasançebi'ye tedaviye devam edilebilmesi için hastanede yapılan işlemlerin ücretli olduğunu ve bu konuda bilgisi olup olmadığını sordu. Bu bilgilendirmeye sinirlenen eski kaleci Hasançebi, danışmadaki çalışanlarla tartışarak "Bana paradan bahsetme, evladımı iyileştir" diyerek tepki gösterdi. Bu sırada vezne önünde bulunan butonu kaldırıp kadın çalışanlara vurmaya çalışan öfkeli baba ortalığı birbirine kattı.

MÜDAHALE ETMEK İSTEYEN DOKTORU DARP ETTİ

Bu yaşananları gören nöbetçi acil servis doktoru Kemal T. babayı sakinleştirmek için yanına geldiği esnada yumrukların hedefi oldu. Sinirden gözü dönen Hasançebi, acil servis doktoruna saldırarak darp etti. Hastane çalışanları araya girerek doktoru Hasançebi'nin elinden kurtarmaya çalıştı. Hasançebi bu sırada hakaret ve tehditlerine devam etti. Hastane çalışanları polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek saldırganı sakinleştirdi. Doktor ve hastane çalışanları Hasançebi'den şikayetçi olmadı.

İbrahim Hasançebi'nin uzun süre Süper Lig takımları Kayserispor, Karabükspor ve Eskişehirspor gibi takımların formalarını giydiği öğrenildi.

ESKİ KALECİNİN ORTALIĞI SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİĞİ O ANLAR KAMERADA

Yolda fenalaşan oğlunun getirildiği hastanede deliye dönerek ortalığı savaş alanına çevirdiği o anlar hastanenin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şahsın hastane çalışanlarıyla tartışarak, bankoda bulunan cihazı atma girişiminde olduğu ve çalışanın elindeki kağıtlara vurduğu, sonrasında ise müdahale eden doktora saldırarak tehditler savurduğu görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Beylikdüzü Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (42)

vatandaş:

özür diliyorum herkesten ama insanın çocuğu söz bahsi olunca kimseyi gözü görmüyor.

15
63
yanıtYanıtla
tret:

ne alakası var?çocuğuna müdahale edilmiş. çıkarken parayı verecek. o 4 ayaklı para için yapmış. hepimizin çocuğu var. sanki orada çaılşan sekreter parayı cebe indirecek!o da bir çalışan. doktor da müdahale etmiş. böyle adamlara hizmeti 3 ay durduracaksın oldu bitti

yanıt41
yanıt2
fatih:

Özel hastaneler böyle adamı dinden imandan çıkarırlar para para diye tutturuyorlar. Önce bir iyileştirin de sonra para isteyin.

12
36
yanıtYanıtla
ANTİ-MAGANDA:

işlemlere başlamadan önce fiyat bilgisi vermek durumundalar, çıkarken tutarı söylediğinde hasta beni bilgilendirmediniz diyor bukadar tutacağını bilseydim yaptırmazdım diyor sıkıntı çıkıyor

yanıt21
yanıt0
ali:

ozaman devlet hast gideceksin kardeş yanlış anlama devlette 2 ay sonraya gün verdiler emar için özelde 400 verdinmi ertesi gün çekiyorlar 150 lirada muayene farkı ayrıca adı üstünde özel taksiye binince otobüs parası veriyonmu

yanıt6
yanıt0
YAŞLI KURT:

ÖZEL HSTANE SEKTÖRÜ ARTIK TAMAMEN TİCARETE DÖNÜŞMÜŞ. EN İYİSİ GİDECEN DEVLET HAST. BEKLSEN DE DEVLET OLCAK

22
6
yanıtYanıtla
GAZİANTEP27:

DEVLET HASTANESİNE YAKIN ZAMANDA HİÇ GİTMEMİŞSİN BELLİ SURİYE DEVLET HASTAHANELERİ TIKLIM TIKLIM

yanıt1
yanıt0
sivaslı:

sonuna kadar haklı ben acil hasta getireceğim sen paranın peşinde olacaksın

5
13
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YIldız:

Lan salak sonra da bu fatura ne diyeceksin paranla hava mı atıyorsun? Onların görevi o. Bilgilendirmek zorundalar. Sadece senin mi çocuğun var?

12
3
yanıtYanıtla
Cenk:

Ne terbiyesiz bir insan yasina bak ayip ayip orman kackini senin gibileri aramizda geziyor kimin basina bela olacin belli degil-:(((

11
4
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title