Haberler
Güncelleme:

Eşiyle tartışan kadın, 5. kattaki evinin penceresinden atlayarak intihar etti

Antalya'da, eşiyle tartıştıktan sonra 5. kattaki evlerinin penceresinden kendisini aşağıya atan kadın feci şekilde yaşamını yitirdi. Eşinin atladığını fark ederek aşağıya inen kocası ise sinir krizi geçirdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

burusli:

allah rahmet eylesın. sımdı tum meseleler halloldu demı yazık ya cozum degıl hayat herseye ragmen yasamaya deger beeeee. . . . . .

6
2
yanıtYanıtla
0131:

benim hanima yillarca böyle haberleri izlettim tartisinca. . . cok inatci. . .

1
5
yanıtYanıtla
berk:

Her gün birileri pencerelerden atliyor

4
2
yanıtYanıtla
Vatandaş Rıza:

Güzel taktik ama arkan sağlam değilse araştırır ortaya çıkarırlar abi. Arkan sağlamsa özbek hizmetçi gibi kalbine 2 el sıkarak intihar etti derler.

4
1
yanıtYanıtla
VS:

Huzur lazım. . .

1
3
yanıtYanıtla
Yahya:

Ülkede balkondan ve pencereden atlamak moda olmuş.

2
2
yanıtYanıtla
misafir:

ne oluyor bu insanımıza neler oluyor ya hergün cinnet hergün intihar hergün bir cinayet haberi eskiden böyle değildik ya değildik. yazık değilmi yitip giden bu canlara hepsi bizim insanımız bizim kanımız aileler yok oluyor yuvalar dağılıyor acilen bişeyler yapılmalı eski günlerde toplum daha mutluydu huzurluydu artık yüzlerde gülümseme bile göremiyoruz yaşamak çok ağır geliyor sanki insanlara

3
0
yanıtYanıtla
corci:

bu ülkede atlamalı intiharlar ne kadar da yaygınlaştı. . bence bu olay da şüpheli

1
1
yanıtYanıtla
ALLAH ALLAH:

HUZUR İSLAMDA

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title