Haberler

Ersun Yanal'ın 'Sadık yat Sadık' demesi sosyal medyayı salladı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Bayern Münih'e 6-1 mağlup olduğu Audi Cup maçında Ersun Yanal'ın Sadık'a verdiği talimat sosyal medyayı salladı.

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Audi Cup'ta Allianz Arena'da Bayern Münih ile karşılaştı. Maçı 6-1 gibi farklı bir skorla kaybeden Bayern Münih'e farklı galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Renato Sanches, 28. dakikada Leon Goretzka, 31., 43. (p) ve 58. dakikalarda Thomas Müller ve 40. dakikada Kingsley Coman atarken, Fenerbahçe'nin tek golünü ise 64. dakikada yeni transfer Max Kruse kaydetti.

Maçın son bölümlerinde Ersun Yanal'ın bir pozisyonda yer kalan Sadık'a uyarıda bulunduğu anlar çok konuşuldu.

Ersun Yanal'ın bu arada yerde kalan Sadık'a, "Sadık yat Sadık. Yat, yat, yat" diye seslendiği duyuluyor. Bu video sosyal medyada çok konuşulurken, hem tepki gösterenler hem de videoyu komik bulanlar var.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Sosyal Medya Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (96)

gelecekten gelen:

yat sadık 8taşın rekorunu kıracaz yoksaaaaaaaaa

74
8
yanıtYanıtla
FB''Lİ:

BU KADROYA RAĞMEN GAYET İYİ OYNADI FENERBAHÇE. NE KADAR BÜYÜK BİR TAKIMSIN FENERBAHÇEM O KADAR BÜYÜKSÜN Kİ İKİ GÜNDÜR HERKESİN KALBİ KÜT KÜT ATIYOR. FENERBAHÇE CANINIZI O KADAR ACITMIŞKİ FARK YESİN DİYE SALYAAKITTINIZ RESMEN. İKİ GÜNDÜR GÜNDEM FENERBAHÇE.

1
19
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

DOĞRUSUN BİLADER, FENER YENİLİRKEN, GALATASARAY YENERKEN GÜNDEM OLUR DAİMA.

yanıt3
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Siz böyle büyük olup bizi eğlendirmeye devam edin koçum hahahaaaa "yat sadık yat nasılsa kerizler kampanya yapıyor":))))

yanıt7
yanıt0
Türk:

ahahaha. . az bile yedi iyi direndi yani. . tebrikler

yanıt3
yanıt0
YAŞLI FBli:

Sen bir daha yorum yazma berbat feneri sen nasıl izledin bizim gibi futboldan çok iyi anlayan fenerbahçelilerle dalga mı geçiyorsun arkana yastık koy iyi gelir rahatlarsın

yanıt6
yanıt0
FENER AGLAMA:

FENEV AGLAMA FENEV AGLAM COK ISTIYORSAN AGLA BELKI GÖZLERIN GÜZELLESIR

yanıt6
yanıt1
duran tekerlek:

güneşte çok durma evladım. çarpıyor.

yanıt7
yanıt0
TWİTİRCI BURAK GS:

EMİNİM BUNU YAZARKEN ELLERİN TİTRİYOR GÖZLERİN''DENDE YAŞLAR DÖKÜLÜYORDUR AMA BU ŞEKİL AVUTMA KENDİNİ KUŞ GRİBİNE YAKALANIRSIN SONRA

yanıt2
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Lan olum hakikaten yeter cidden karnım ağırdı bunların şebekçe haberlerine gülmekten hahahaaaa tek eğlenceye tam gaz devam:)))

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title