Haberler

Ersun Yanal'dan tazminat sorularına sert tepki: Kimse uydurmayacak

Güncelleme:

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Ersun Yanal, Trabzonspor'la oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı ilk maçı sonrası sinirlendi. Fenerbahçe'den ayrılışı sonrası tazminat alıp almadığına ilişkin sorulara sinirlenen Yanal, basın toplantısından çıkarken "G..tünden uydurmayacak kimse öyle" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de Antalyaspor beraberliği sonrasında yolları ayrılan ve sarı-lacivertli takım ile son maçına çıkan teknik direktör Ersun Yanal, açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin içinde bulunduğu atmosferde maç oynamanın sıkıntılı ve üzücü olduğunu kaydederek, "Maalesef bugün Trabzonlu bir şehidimiz var. Allah'tan rahmet diliyorum. Bu atmosferde oynamak, mücadele etmek oldukça sıkıntılı ve üzücü. Ama ülkemizin birliği ve bütünlüğü fazlasıyla hak ettiğini, bu süreçten de en kısa süre içinde el birliğiyle çıkacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

"ALİ KOÇ'A DÜZENLİ BASKI VAR"

Sporun birleştirici gücünün öne çıkarılması gerektiğini ifade eden Yanal, şöyle devam etti: "Spor, çok büyük, evrensel değeri olan toplumsal bir güç. Bu camialar karşılaştıklarında rekabet o rekabetin getirdiği birleşme çok önemli. Mağlup olursunuz, galip gelirsiniz, el sıkışırsınız. Şampiyon olursunuz doğru duygularla yaşamalısınız. Fenerbahçe'nin geçen sezonki durumunda hiç düşünmeden teklifi kabul ettim. Çünkü Fenerbahçe'nin büyüklüğünü bilen biriyim. Bunu ne zaman olursa olsun aynı şekilde düşünürüm. Bu süreci doğru analiz ettiğimizde oranlamaya çalıştığımızda sayın başkanımız Ali Koç başta olmak üzere düzenli bir şekilde bu baskının uzun süre devam ettiğini düşünüyorum. Kendisine başta camiamız olmak üzere taraftarımızın yüksek destekle arkasında olması gerektiğini düşünüyorum."

"TRANSFER YAPMADAN SEZONU KAPATMAMIŞTIR"

"Fenerbahçe şampiyonluğa hatta küme düşmemeye oynamıştır. Her zaman büyük güçle bu mücadeleyi devam ettirmiştir ama hiçbir dönemde transfer yapmadan sezonu kapatmamıştır." diyen Yanal, şöyle devam etti:

"Maalesef bu düzeni ve daha sonraki düzeni Alanya maçı hatta Trabzon dönüşünden sonra da konuştuğumuz durumu belirlemek için eğer ben feda olacaksam rahatlıkla yapabileceğimi söylemiştim. Burada başka bir durum var. O durumu defalarca sayın başkanımız ifade etmiştir. Biz asla sahanın dışında kalmak, siyasetin içinde kalmak istemedik. Böyle sorun asla gündeme getirmedik. Biz başkanımızla her platformda dile getirdik. Sadece adil yarışın sonucunu almak için mücadele ettik. Eksik kaldık, kolumuzu bacağımızı budadık ama şu bir gerçek ki Fenerbahçe takımı girdiği her yarışmadan başı dik ayrılmalıdır."

"FENERBAHÇE'SİZ ORTAM DÜŞÜNÜLEMEZ"

Fenerbahçe camiasının desteğe ihtiyacının bulunduğunu vurgulayan Yanal, "Yine aynı şekilde bugün de bundan sonra da her ne olursa olsun Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan, temsil ettiği değerlerle ülkeye önemli değerler yaşatan bu camianın başta başkanımız olmak üzere desteğe ihtiyacı vardır. Çünkü Fenerbahçe'siz iklim, ortam düşünülemez. Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon gibi önemli rekabetin birlikte olduğu güç büyük bir güçtür. Bu güç birlikte oynadığı her maçtan sonra el sıkışmalı, sarılmalı, başarıları kutlamalı, başaramayan tekrar çalışıp başarı için mücadele etmeli. Bu iklimi getiremezsek, bizi de ciddi sorunlar bekliyor." şeklinde konuştu.

"AYIP ETMEYİN"

Tazminat iddialarıyla ilgili de konuşan Yanal, "Fenerbahçe'ye gelirken nasıl geldiğimizi, giderken nasıl gittiğimizi yetkili şahıslara sorun! Bilip bilmeden yazmayın, yorum yapmayın. Elinizi vicdanınıza koyun ve ayıp etmeyin."

"G..TÜNDEN UYDURMAYACAK KİMSE ÖYLE"

Ersun Yanal, basın toplantısının sonunda soru almadı. Habertürk'ün haberine göre; tecrübeli çalıştırıcı, toplantı salonundan ayrılırken hakkında ortaya atılan tazminat iddialarıyla ilgili herkesin duyacağı şekilde "G*tünden kimse uydurmayacak öyle!" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Fenerbahçe Türkiye Haberler

500

Yorumlar (27)

2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR:

ULAN NE AĞLIYOR FENEVBAHÇE

32
26
yanıtYanıtla
2011 resmı sampıyonu FB:

Bu nerede yazıyor, cunku 2011 sampıyonu Fenerbahce olarak tarıhe gecmıstır. Aksını uyduran net haindir 3 temmuz kumpasına davetıye cıkarmaktadır.

yanıt15
yanıt16
ALEX DE SOUZA:

arkadaşım nerede yazıyor şampiyon ts diye tff sayfasını açtığın vakit 2010 2011 şampiyonu fenerbahçe yazıyor buna ne diyeceksin

yanıt7
yanıt6
duran tekerlek:

ersun sende sürekli ağlayarak fenevbahçeli olduğunu kanıtladın. aferin sana :D

27
16
yanıtYanıtla
v f:

tekerlek seni

yanıt13
yanıt5
DOĞRUCU DAVUT:

KİŞİLİK OLARAK TAM FENEVE LAYIK BİR ŞAHSİYETTİ ERSUN REYİZ. . . . MAALESEF ŞUTLANDI !!!!!!!

21
12
yanıtYanıtla
dc:

Evet doğru kişiliği çok uygun düzgün adam, çirkef, arsız , hadsiz ve aç gözlü değil, hem kendi, hem yardımcıları, he bu kimseye yabancı gelmemiştir.

yanıt9
yanıt3
atını sevmeyen kovboycu:

ali koçun vizyonu ve onun teknik ekibinin kullandığı sözler. eee vizyon deyince ilk önce bir aynaya bakacaksınız koç bey.

16
6
yanıtYanıtla
can:

ŞİKEBAHÇE ONA BUNA ÇATACAĞINIZA HAKEM AYARLARIYLA OYNAYACAĞINIZA GENÇ OYUNCULARINIZA ÖNEM VERSEYDİNİZ BELKİDE ŞİMDİ LİDERDİNİZ 2 OYUNCUNUZ AKŞAM NASIL MAÇI ÇEVİRDİ

9
13
yanıtYanıtla
90A KUSURSUZ GÖNDERMİŞ:

ersun yanalın vedat muriçin golünden sonra yaptığı hareket karakterinin yansımasıdır. Ama trabzonspor öyle büyük külüptür ki gündeme bile getirmedi bu çirkinliği taraftarlarada helal olsun görmezden geldiler pisliği

8
13
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title