Haberler

Ersun Yanal'dan Fenerbahçeli taraftarlara mesaj

Güncelleme:

FB TV'de yayınlanan WinWin programında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Fenerbahçe'nin büyüklüğüne yakışır her şey planlarımız arasında. Hep beraber hedefimiz olan önümüzdeki sezona başlayacağız." dedi.

Fenerbahçe'nin kurtuluşu olarak görülen Fener Ol kampanyasına büyük destek veren Acun Ilıcalı, FB TV'de WinWin programını gerçekleştirdi. Programa, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da katıldı.Yanal şu açıklamalarda bulundu:

"Şu an çok heyecanlıyım. Tarifsiz bir duygu, anlatılamaz bir duygu yaşıyorum. Büyük Fenerbahçe'nin bir parçası olmak ve bu değeri görmek oldukça büyük bir sevinç. Anlatılacak bir duygu değil bu. Tabii biz de buna layık olmaya çalışıyoruz ve büyük Fenerbahçe'nin istediği sonuçları almak istiyoruz. Fenerbahçe'nin büyüklüğü sadece aldığı sonuçlarla değil. Başka bir büyüklüktür. Bence Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü.

Ersun Yanal'dan Fenerbahçeli taraftarlara mesaj

"SİZLERE OLAN SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ"

Bu takımın bir parçası olmak oldukça büyük bir duygu. Başta sayın başkanımız, yönetim kurulumuz olmak üzere hepimiz Fenerbahçe'nin büyüklüğünü ortaya çıkartacak tablonun içindeyiz. Taraftarlar, bu sene bizim şampiyonumuz oldu. Sizleri alkışlamak istiyorum. Sizlere olan sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bugün Fenerbahçe'nin büyüklüğüne yakışır her şey planlarımız arasında. Hep beraber hedefimiz olan önümüzdeki sezona başlayacağız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Ersun Yanal Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (7)

mehmet:

Senden hiçbir HALT olmaz. . .

8
0
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Seninle transferde beşte sıfır çektik . Yani ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. . .

8
0
yanıtYanıtla
Bukaça:

aynen efedayıya katılıyorum getirdiğin tolgadan belli şampıan olacağız hani birde geçen sezon ikinci devre lider olucaktık ersun hocam bunlar yersen taktikleri malesef biz geçen sezon yediğimiz kadar yedik artık yiyecek hal kalmadı.Ali başkanla birlikte halay çekin şemame şemame oynayın..........

yanıt2
yanıt0
şafak:

kendi sahanda gs ile beraberliği zor kurtar sonra çık de ki bu beraberlikle gs yi şampiyonluktan ettik sonuç tabiki hüsran bu zihniyetteki birinden nasıl başarı beklenir

4
0
yanıtYanıtla
GS:

Ambargo var Daha Niye bu çırpınış ve yalanlar:) IMPARATOR

2
1
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

malesef hayal kirikligi oldu ersun hoca da. . . bende cok istemisdim geri gelmesini ama maclara bakmak herzamanki gibi cile baska birsey degil. . . mecburmuyuz tolgayi görmeye biz herzaman ??? yeter ya ne bu tolgay aski. . . .

1
0
yanıtYanıtla
Aziz:

Fenerbahceyi Dilenci Kurumuna Cevirdin Ali Koc Heyacanlanmakta Haklisin Sahsen FB li Olmaktan Utaniyorum !!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title