Haberler
Güncelleme:

Erol Bulut'tan özür dileyen Caner Erkin bu hafta takımla idmanlara başlayacak

Göztepe maçında oyundan çıkarken Erol Bulut'a tepki gösteren ve kadro dışı bırakılan Caner Erkin hakkında karar verildi. Hatasını anlayan Caner'in hocasından özür dilediği ve bu hafta içerisinde takımla birlikte yeniden idmanlara çıkacağı öğrenildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (20)

GFB:

Karbonat Erolu takmayan caner gibi bir sürü futbolcu vardır. Ama caner doğruları açıkça söylediği için kadro dışı bırakıldı. Erolun çıkaracağı takımdan bir halt olmaz. İki hafta sonraki beşiktaş maçının ardından bizim yönetim yeni dönemin hazırlıklarına başlar. Bu kadroyla da bişey yapılamıyorsa bence yönetimin de değişme zamanı gelmiştir. Çünkü sorun kadroda değil sorun mantalitededir.

6
5
yanıtYanıtla
metin:

siz nihat abinize dua edin geçen yıl düşerdiniz bu yılda orta sıralarda anca kendinize yer bulurdunuz

2
6
yanıtYanıtla
...:

Kafatasının içi boş değilse lütfen onu kullan. . .

yanıt1
yanıt1
FBB:

Siz üç beş tane karakterden yoksun futbolcuyla zirveye oynayacaksınız biz ise bu kadar kaliteli kadroyla orta sıralarda olacağız öyle mi. Hakemler olmasa buralardada olamazdınız ya neyse. ama birazcık olsun mantıklı konuşun ya. birazcık insan olun dicem de o size zor gelir.

yanıt2
yanıt1
Adalet:

Senin bu yorumun, arda turanın adalet istemesi kadar saçma. . . gerçi bunu anlarmısın onu da bilemiyorum. . . .

yanıt2
yanıt1
vatandaş:

siz haluk abiniz sayesinde yıllarca bu ligde şampiyon oldunuz halen daha haluk ve uzak bağlantıları ligin üzerinde plan yapıyor nihat efendinin zerre kadar faydası olmaz bize değil nihat kimse bize yapmaz zaten istemeyizde biz biz I love you hocam demeyiz kimseye. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

yanıt3
yanıt2
metin:

sizde birazcık beyin ve karekter varsa gsnın son 4 maçını izleyin ve gerçeği yazın

yanıt2
yanıt2
metin:

o senin bahsetiğin çeteler fetöler çökertildiğinden beri fenevin kupası yok dikatinizi çeketim

yanıt1
yanıt4
el cevap:

O çeteler demek ki tam çökertilememiş ki hala gs kupa alıyor.

yanıt3
yanıt1
metin:

haklısın iyice çökertilse ptt de bulursunuz kendinizi yerini orası

yanıt0
yanıt0
Sahtekar:

Erol bulut ile tartışan Caner affedildiyse erol bızımle değilsin

6
0
yanıtYanıtla
FB:

Üç büyük takımın futbolcularından karma bir takım oluşturulmak istense; bireysel performanslarına göre en az futbolcu beşiktaştan alınır, en çok futbolcu da muhtemelen Fenerbahçeden alınır ama ligin puan durumuna bakın zirvede beşiktaş var Fenerbahçe üçüncü sırada. Bu net bir şekilde teknik direktörün başarısıdır. Beşiktaşın kadrosu erolun elinde olsa muhtemelen küme düşmemeye oynardık. . .

5
0
yanıtYanıtla
gsli:

hakemlerin oyunları olmasa şimdide kümeye oynardınız

yanıt2
yanıt2
FB:

Bizler özeleştiri yaparken kendi takımımızı sorgularken sizin gibi beyinden yoksun adamlar araya girmesin. Hakemleri eleştirmesi gereken en son camia sizin camiadır. Hakemliği bıraktıktan sonra nasıl gs taraftarlığı içine girdikleri ortada (Selçuk dereli, Bülent Yıldırım. . . ). Bu hakemler bu ligde yıllarca maç yönettiler. bunlara tarafsız demek için kafasının içinde saman taşımak lazım. . .

yanıt2
yanıt1
xl:

Belözoğlu''nun bu noktada devreye girdiği ne yani caner hemen değişti bir daha yapmayacak öylemi yav arkadaş girmeyin devreye bu caneri silin artık bu takımdan

4
0
yanıtYanıtla
KRAL:

Caner ve onun gibiler profesyonelliği öğrensinler artık. Her şeye tepki vermek nedir!

4
0
yanıtYanıtla
Abuş:

Eşeğe altın semer vursan gene eşek.

1
2
yanıtYanıtla
aliii:

caner novak kazmasından 100 gömlek üstün inşallah düzelir. .

1
0
yanıtYanıtla
Kafadar:

Iyi olmus

0
0
yanıtYanıtla
Dilo:

Erol hocanın başını yüceller emre volkan uclusu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title