Haberler

Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim'e sert sözler: Kimseyi aptal zannetme

Güncelleme:

Süper Lig'in 39. haftasında Galatasaray, deplasmanda Gençlerbirliği karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İlk yarıyı değerlendiren ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Fatih Terim'i çok sert eleştirdi. Terim'in kadro kurmakta zorlandığı yönündeki sözlerine ilişkin Toroğlu, "Beşiktaş nasıl yapıyor bu işi? Utanmıyor musunuz, o oynuyor da siz nasıl oynamıyorsunuz? Konuşurken kimse kimseyi aptal zannetmesin, top oynayın." ifadelerini kullandı.

Galatasaray şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürebilmek için Gençlerbirliği karşısında kritik bir maça çıktı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan sarı-kırmızılıların karşılaşmasını değerlendiren Erman Toroğlu, sert eleştirilerde bulundu.

Erman Toroğlu'nun sözleri şöyle:

"RUHSUZLUK VAR"

"Biri düşecek belki, biri şampiyonluğa oynuyor ama bizde maçlar işkence. Koca ilk 45 dakikada bir pozisyon yok, çocuk da kendi yarattı, kendi attı. Bir hareket yaptı, ters çalım attı ve golü attı. Gençlerbirliği'nde tepki yok, Galatasaray hadi şampiyonluğu kaybetti, ikinciliğe oynuyor diyelim, onda da ruhsuzluk var, nasıl iş çözemedim. Beşiktaş dün psikolojik olarak rakiplerine havlu attırdı, bu iş böyle oynanır dedi."

"MEZARLIKLAR VAZGEÇİLMEZLERLE DOLU"

"Koviddi, sahaydı, zemindi, Beşiktaş nasıl yapıyor bu işi? Utanmıyor musunuz, o oynuyor da siz nasıl oynamıyorsunuz? Beşiktaş'ta para mı daha çok? Hayır. Profesyoneller ama amatör gibi oynuyorlar. Mezarlıklar vazgeçilmezlerle dolu, kimse unutmasın. Konuşurken kimse kimseyi aptal zannetmesin, top oynayın."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gençlerbirliği Erman Toroğlu Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Ahmet Gündoğdu:

tek aptal var oda sensin kımseyı çekme içine.sureklı ortalıgı karıstıran bırısın.

9
7
yanıtYanıtla
Nazım :

Skora aldanmayin dun bjk 1_0 ondeyken antep karsi karsiya kaldigi pozisyonu atamadi o gol olsaydi is degisirdi bjk her geldigini atti tamam oynuyorlar ama sansta yanlarindaydi. Antep en az 4 net pozisyon kacirdi. bu arada sampiyonluk zaten bjknin hakki. Tek ruhunu koyan takim.

8
6
yanıtYanıtla
mahmut Karatas:

ne antebi kardeş hatay la oynadık. senin tezin yanlış bjk 1 gol yeseydi yine fark olurdu.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title