Haberler

Erman Toroğlu, Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulundu.

Güncelleme:

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe başkanı Ali Koç hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Fenerbahçe kulübü geçtiğimiz haftalarda, A Spor yorumcuları Erman Toroğlu ve Zeki Uzundurukan hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğunu açıklamıştı.

Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında, Zeki Uzundurukan ve Erman Toroğlu isimli spor yorumcuları hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştur" ifadelerine yer verilmişti.

ERMAN TOROĞLU'NDAN CEVAP

Bu gelişmeler üzerine Erman Toroğlu da Fenerbahçe başkanı Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulundu. Ajansspor yazarı Atilla Türker, sosyal medya üzerinden, "Erman Toroğlu ile konuştum. Bugün Ali Koç hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu söyledi" şeklinde bir gönderi paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Erman Toroğlu Cumhuriyet Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

maho:

Erman Hoca adamın dibidir

21
32
yanıtYanıtla
ermancık:

erman mı :))))

yanıt21
yanıt8
mastique:

erman hem hakem olarak hem de hakemlik kariyerinden sonra futbol adina yaptigi sacmaliklarla türkiyenin sporunda bir tümördür. Konusmasini bilmeye yarim agiz kabadayilik ve iki kelimeyi bir araya getiremeyen ama saklabanliklari sayesinde kanaldan kanala ziplayarak gündemde kalmayi basaran bir spor adami kamburudur. insallah en kisa zamanda türk sporundan elini cekmesi dilegiyle

22
17
yanıtYanıtla
xx:

fener yalakasi olsaydi tersisi olurdu dorumu samet

yanıt0
yanıt1
hakan:

şikecileri korkmadan süyleyen nadir insanlardan biri büyüksün erman hoca

16
15
yanıtYanıtla
58SS58:

He yav he hadi ordan

yanıt2
yanıt0
tt:

erman adamdır

9
17
yanıtYanıtla
DOĞRUSU:

FENERBAHÇELİYİM AMA BU ADAM , SANKİ MİLLETİN PARASINI SÖMÜRMÜŞ GİBİ OLDU ULA

1
3
yanıtYanıtla
eğrisi:

o senin bahsettiğin kişi çok daha kalabalık bir nüfusun başında.

yanıt2
yanıt1
EĞRİSİ:

EĞRİSİN ama sözler güzel gibi

yanıt1
yanıt1
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title