Haberler

Erman Toroğlu: Alanyaspor-Fenerbahçe maçı kararını derbiden sonra açıklayacaklar

Güncelleme:

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, "Maçlar sahada oynansın sahada kazanılsın. Fenerbahçe'nin Alanya maçına itirazı niye açıklanmadı? Çünkü derbinin sonucuna göre açıklayacaklar." dedi.

Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Toroğlu şu ifadeleri kullandı:

"Çok net bir tezgah var. Büyük resmi görüyor gibiyim de tam görmeden bir şey diyemem. Ama tezgah var. Fatih Terim bir konuşma yapıyor, 4 maç veriyorsun, 3'e indiriyorsun. Sonra Ali Koç konuşuyor. Ali Koç'un konuştuğu cümleler için de benim takıldığım 2 cümle var. 'Fatih'in sicili bozuk' diyor. Tamam da, Ali Koç geçmişte 2 yıl ceza aldı, 1'e indi. Fatih Terim'in 1 yıllık cezası var mıdır acaba, toplam? O ceza duruyor, o zaman onun da sicili bozuk.

Erman Toroğlu: Alanyaspor-Fenerbahçe maçı kararını derbiden sonra açıklayacaklar

"MAÇLAR SAHADA KAZANILSIN"

Bu yıl Türkiye'de futbol masaya taşınmaya başladı, bu çok tehlikelidir. Sahadan alındı, masaya taşınıyor. Çok net taşınıyor, ben bunu görüyorum. Grup, ekip halinde bir tuhaflık var. Maçlar sahada oynansın sahada kazanılsın. Fenerbahçe'nin Alanya maçına itirazı niye açıklanmadı? Çünkü derbinin sonucuna göre açıklayacaklar, masaya taşınacak."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erman Toroğlu Fatih Terim Fenerbahçe Alanya Haberler

500

Yorumlar (81)

BJK:

TÜRKİYENİN TEK SEVİLMEYEN TAKIMI FENEV , TFF TARAFINDAN KOLLANMAKTADIR . ALANYA MAÇI TEKRAR EDİLMESİ ÇOK BÜYÜK BİR PROBLEMLERE YOL AÇACAKTIR . BUNA DİĞER TAKIMLARIN MÜSADE ETMEMESİ GEREKİR . BUGÜN ALANYA MAÇI YARIN . . . . . .

13
10
yanıtYanıtla
gs:

sizin başkanınız onların küleliğini yapıyor gite ona anlat

yanıt4
yanıt4
ABB:

Fanatik derecede Beşiktaşlıyım Fb ye olan nefretim GS ye olan nefretimin yanında hiç bir şeydir. 80 yıllar malatya maçları, 90 yıllar a. gücü maçları, doğanlar şahinler vb daha bir sürü olay, sadece Rasim Kara nın kariyerini düşününce bile gs ye olan antipatım daha da artıyor, imparator dedikleri adamın kariyeri belkide bu adamda olacaktı, FB de aşağı değildir tabi ama GS yle değerlendirilirse masum kalır

yanıt0
yanıt0
RUHI-BJK:

GS AYAK OYUNLARI UZMANIDIR, GEÇEN SENE GÖRDÜK. . SON 30 SENEDE HER TÜRLÜ YAMUĞU YAPAN TAKIMLAR İÇİNDE LİDERDİR GS. . . . FB DAHA SEMPATİK GELİYOR BANA

yanıt0
yanıt0
halo ağa:

erman hoca bir numara fener düşmanı senin yorun bizim için hiç bir değeri yok çünkü sen tarafsız değilsin rok gibi senide yok ederler haberin olsun rasim denen şarlatan nasıl açık açık fener düşmanlığı yapıp kendini rezil eti yazıkya azıcık objektif ol ne bu fener düşmanlığı

8
7
yanıtYanıtla
Erman:

Senin cinconlu olduğunu bilmeyen var mi senin hakemliginide biliyoruz

6
8
yanıtYanıtla
mhs:

Ne iğrenç bi takımsınız lan adam doğruları söylüyor ama hazımsızlığınızdan hemen kulp takıyorsunuz.

yanıt4
yanıt5
efe can:

bence galatasarayli degil sizin baskan adami ekmeginden etti fenere biraz kizgin o Kadar. lafi saga sola cekme.

yanıt0
yanıt4
GSLİ:

türk sıporunda sadece bu adam doğruları süyler

9
5
yanıtYanıtla
battalgazi:

sen önce Türkçeyi düzgün yaz. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title