Haberler

Eren Derdiyok, Çin Ekibi Guangzhou Evergrande ile El Sıkıştı

Güncelleme:

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in kadro dışı bıraktığı Eren Derdiyok, Guangzhou Evergrande ile prensipte anlaştı.

Galatasaray, kadro dışı bıraktığı Eren Derdiyok'un transferi için Çin Kulübü Guangzhou Evergrande ile anlaşmak üzere. Guangzhou, sarı-kırmızılı ekibe 1.5 milyon euro önerdi. Çin ekibi tecrübeli forvet ile de 4 milyon euroluk prensip anlaşmasına vardı.

Eren Derdiyok, Çin Ekibi Guangzhou Evergrande ile El Sıkıştı

18 MAÇTA 10 GOL ATTI

Galatasaray, Eren'in satışından 1.5 milyon euro bonservis ve Eren'in 1.5 milyon euroluk alacağıyla birlikte 3 milyon euroyu kasasına koyacak. 30 yaşındaki Eren Derdiyok, bu sezon sarı-kırmızılı formayla çıktığı 18 resmi maçta 10 gol kaydetti.

(Yeni Şafak)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Galatasaray Guangzhou Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

misafir:

bu herifi hemen versinler 10 kurus etmez

7
8
yanıtYanıtla
Zeki Öztrak:

Türkiye yerine İsviçre''yi tercih etmiş bir adamı Türkiye''ye getirenler utansın.

2
10
yanıtYanıtla
Trabzonlu aslan:

Mesut almanya milli takiminda oynuyorken

yanıt4
yanıt4
vatan sever:

akilli evladim turkiyedeki buyuk takimlarin kadrosuna bak sanki dunya karmasidir ya bir ya iki yerli futbolcu var

yanıt0
yanıt0
bir yabancı:

eren derdiyoku istemeyen zatlar adam 18 maçda 10 gol atmış inşallah kafanıza 23 maçda 1 gol atan silimani gibi bir santrofor düşer.

7
4
yanıtYanıtla
ddd:

Komutan logar bir futbolcu yaklasiyor efenim

2
5
yanıtYanıtla
U.A:

GİTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

2
3
yanıtYanıtla
12345:

HER TRANSFER EDİLEN FUTBOLCU İÇİN ELİ AÇIK OLAN 10-15 MİLYON EURO''YU GÖZDEN ÇIKARTAN ÇİN TAKIMLARI EREN''E 1. 5 TEKLİF ETMİŞ. ŞAKA GİBİ YA

3
1
yanıtYanıtla
...:

Yiğidi öldürün hakkını verin bence de kötüydü ama adam kulübe para kazandırmış ayak direyebilirdi iyi santrafor değil ama adammış Eren inşallah gittiği kulüpte çok iyi iş çıkarır

3
0
yanıtYanıtla
Recai:

Yatarak para kazanma devri bitti sukur

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title