Haberler

    Emre Belözoğlu'ndan derbi mesajı: Galatasaray motive eder

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin kaptanı Galatasaray derbisi öncesi konuştu ve "Bu hafta tarihteki en büyük rakibimizle evimizde oynayacak olmamız bizi tekrar yarışa motive edecektir, buna yürekten inanıyorum" dedi. Emre Belözoğlu ayrıca, hayatının sonuna kadar Fenerbahçe'nin neferi olacağını söyledi.

    Süper Lig'de son olarak Ankaragücü'ne deplasmanda 2-1 kaybeden ve galibiyet hasreti 3 maça yükselen Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu, sarı lacivertli camiaya çarpıcı mesajlar gönderdi.

    Hürriyet gazetesine konuşan yıldız futbolcu, bu hafta Galatasaray ile oynanacak derbi mücadelesinden galip gelerek yeniden zirve yarışına motive olacaklarına inandığını söyledi.

    Büyük derbiye sayılı günler kala çarpıcı açıklamalar yapan tecrübeli futbolcu, takımda ayrı gayrı olmadığını özellikle vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

    "EN BÜYÜK RAKİBİMİZLE OYNAYACAĞIZ"

    "Ankaragücü maçı elbette ki moralimizi çok bozdu ancak hala bu kayıpları telafi edebileceğimiz maçlar oynayacağız. Tarihteki en büyük rakibimizle evimizde oynayacak olmamız bizi tekrar yarışa motive edecektir, buna yürekten inanıyorum. Bu renkler etrafında birleşmiş herkesin tek hedefi vardır; o da F.Bahçe'nin başarısı. Kimseyle hiç bir konuda ayrı gayrımız olamaz, hepimiz aynı gemideyiz. Küçük bir adale sakatlığı yaşadım. F.Bahçe ve Milli Takım için yüreğimde yaşattığım hedeflerden beni alıkoyacak bir sakatlık değil. Terimin son damlasına kadar da mücadele edeceğim."

    "HAYATIMIN SONUNA KADAR FENERBAHÇE'NİN NEFERİYİM"

    Gelecekte Fenerbahçe'de alacağı olası görevlerle alakalı sorulan soruya ise Emre Belözoğlu, "Nasip! Hayata çok uzun uzadıya bakamıyorum. Şu an oyuncuyum ve şampiyonluk için konsantreyim. İlerde nerede olurum, ne olurum, nasıl bir görev üstlenirim bunu şimdiden hiç bilemiyorum. Ancak şunu biliyorum ki; hayatımın sonuna kadar Fenerbahçe'nin bir neferi olarak kalacağım" yanıtını verdi.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Emre Belözoğlu Galatasaray Ankaragücü Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi
    500

    Yorumlar (51)

    1907:

    EMRE DİYE YAZILIR ADAM DİYE OKUNUR

    33
    66
    yanıtYanıtla
    nelson mandalina:

    adamlık yetiştiğin takıma ihanetmidir ergen

    yanıt35
    yanıt15
    cdewd:

    Hayır adamlık gönlündeki aklındakini özgürce söylemektir.

    yanıt9
    yanıt6
    1903:

    1907 güzel espiriydi helal sana :))))

    yanıt8
    yanıt1
    DOĞRUCU DAVUT:

    MOTİVASYONA NE GEREK VAR. . ALİ PALABIYIK HER ŞEYİ HALLEDER. . SİZ SADECE SAHAYA ÇIKIP NEFES ALIN YETER !!!!

    37
    27
    yanıtYanıtla
    helal olsun:

    :))))

    yanıt4
    yanıt3
    )):

    21 sene olmuş hala palabıyık diyor. 1999 palabıyık ortaokula gidiyordu. 2 sene sonra emekli olacak. Ama sen kadıköy de daha galibiyet yüzü göremedin. Neyse nefes al yeter bizim için

    yanıt13
    yanıt6
    HAKAN:

    KAREKTERSİZ NANKÖR SENİ EMRE YAPAN KİMDİR

    20
    15
    yanıtYanıtla
    Kenan:

    FENERBAHÇEDİR

    yanıt5
    yanıt5
    Kenan:

    EMRE ADAMDIR GERİSİ KISKANANLARDIR ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN

    10
    21
    yanıtYanıtla
    Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title