Haberler

Emre Belözoğlu ile yeni döneme başlayacak Fenerbahçe, yaş ortalamasını ve maliyeti aşağı çekecek

Güncelleme:

Fenerbahçe'de sportif direktör olmasına kesin gözüyle bakılan 39 yaşındaki oyuncu Emre Belözoğlu çalışmalara başladı. Altyapıdaki gençleri bizzat takip eden ve bu oyuncuların raporlarını inceleyen Belözoğlu'nun önderliğinde, sarı lacivertli kulüpte hedef yaş ortalamasını ve maliyeti aşağı çekmek.

Fenerbahçe gelecek sezona Emre Belözoğlu önderliğinde hazırlanıyor. Sportif direktörlük koltuğuna oturacak ve yeni bir model geliştirecek olan tecrübeli yıldız, gençlik harekatı başlatacak. Galatasaray altyapısından yetişen Emre kendisi gibi oyuncuları A takıma kazandırmanın hedefinde. Böylelikle hem takımın yaş ortalaması hem de maliyetler aşağı çekilecek.

RAPORLARI BİZZAT KENDİSİ İNCELİYOR

Kulübün altyapısındaki oyuncuların raporları bizzat Belözoğlu tarafından inceleniyor. Bu çalışmalar ışığında devre arası Antalya kampı kadrosuna dahil edilen 2001 doğumlu sol bek Emir Miray ile profesyonel sözleşme imzalama kararı alındı.

Çaykur Rizespor forması giyen Oğuz Kağan ve Burak Albayrak da gelecek sezonun takım iskeletinde yer alacak.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (5)

MEMET33:

20 SENEDE BELKİ 2 KEZ ŞAMPİYON OLACAKSINIZ DEMEKTİR BU. GALATASARAY BU SÜREDE 7. YILDIZI TAKACAKTIR.

3
8
yanıtYanıtla
işm:

kes lan

yanıt2
yanıt1
Alpaslan:

Fenerbahce bosuna buna yatirim yapmasin bir seye yaramaz ,

1
1
yanıtYanıtla
Zıpkın:

Bu kadar daha batar. Para yok para. Anladııı. Mafiş money.

1
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Emre tek sorumlu olacak sonra tek patron olacak başarılıda olur çünkü çok hırslı ve azimli futbol bilgisine gelince onu biz yetiştirdik her zaman futbol bilgisini takdir ederim ülkemizde bunları hayata geçirmek zor takımlarda gruplar ve isimli oyuncuları yönetmek çok zordur ama başarılı olursa bize çok faydası olacak basın yayın insanlar herkes onunla uğraşacak neden mi ondaki EGO zirvedekinden milyon fazla hemen başlasın dostlar bize iyi gelecek rahatlarız biz onlar uğraşsın bundan sonra da

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title