Haberler

Emre Belözoğlu, eski hocası Abdullah Avcı'yı Fenerbahçe'ye önerdi!

Güncelleme:

Ersun Yanal'ın ayrılığının ardından hoca arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, eski hocası Abdullah Avcı'yı yönetime önerdi. Ali Koç'un da Emre'nin bu teklifini kabul ettiği ve Abdullah Avcı ile önümüzdeki günlerde görüşeceği iddia edildi.

Ersun Yanal ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi için bir çok senaryo konuşuluyor. Listesine yerli ve yabancı bir çok ismi ekleleyen sarı-lacivertlilerde önemli bir gelişme yaşandı. Ali Koç ve yönetimi hoca konusunda planını belirledi. Listesine Erol Bulut, Engin Fırat, Tayfun Korkut ve Niko Kovac'ı ekleyen Fenerbahçe'de Ali Koç ve yönetimi bombayı, adeta sağ gösterip sol vuracak.

Ajansspor'un haberine göre; Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu, sarı lacivertli yönetime Beşiktaş'tan ayrılan Abdullah Avcı'yı tavsiye etti. Medipol Başakşehir'de birlikte çalıştığı Avcı'nın Fenerbahçe'de başarılı olabileceğini kaydeden Belözoğlu, görüşülmesinde fayda olduğunu dile getirdi.

AVCI GELİRSE, EMRE YARDIMCI HOCA OLACAK

Belözoğlu'nun bu girişiminden sonra başkan Koç'un Avcı ile görüşmeyi kararlaştırdığı öğrenildi. Ve Avcı Fenerbahçe'de göreve gelirse Emre Belözoğlu da sportif direktör olarak değil, yardımcı antrenör olarak görev alacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Abdullah Avcı Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (45)

POSTACI:

ALEX HOCA , EMRE YARDIMCISI , AVCI DA EMRENİN YARDIMCISI OLSUN. ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

36
2
yanıtYanıtla
VNC:

Bunların Galatasaray yenilgisinden sonra Beyinleri zarar gördü !!!

17
5
yanıtYanıtla
Rabbani_Rasta:

:D yaşasın abdullah avcı geliyor :D bjk yi batırdığı gibi sırada fener var :D

16
1
yanıtYanıtla
Memleketim:

Fenerbahce''nin yaptigi tek olumlu sey. Önüne gelene tazminat ödemesi.

15
1
yanıtYanıtla
Adınızı YazınHÜSEYIN KÖKSAL:

DOGRU KARAR EN İYSİ AVCI FB TÜRK FUTBOL TANIYOR AVCIDAN YANAYIM

1
13
yanıtYanıtla
GSli:

Bir Galatasaraylı olarak samimi bir şekilde söylüyorum, Avcı büyük takımlarda olmaz, Fener taraftarı 2-3 sene Avcının takım kurmasını beklemez. Avcı fenerde beşiktaşta kaldığı kadar bile kalamaz. (Beşiktaşı bu kategoriye koymuyorum) Fenerbahçe, Galatasaray bu iki takım için 2. lik sonunculuktur sezon ortası yarışta değilsen, sezon sonu şampiyon değilsen kapının önüne koyarlar.

6
3
yanıtYanıtla
FENERBAHÇELİ:

eyv kardeşim senin gibi düzgün yorum yapan az insan var. avcının beşiktaşta neler yaptığını gördük zaten haberin asparagas olduğunu düşünüyorum

yanıt1
yanıt0
fenerli 13:

ne avcısı ya şakamı milli takımı batıran avcı değilmi beşiktaşa pranga vuran avcı değilmi bakın sergenle nasıl coştular sakın avcı gelmesin

7
1
yanıtYanıtla
FB 1907:

fenerbahçeyi gerçekten düşünen seven okan buruk okan buruk okan buruk NOKTA

1
7
yanıtYanıtla
Juventuslu hatun:

Avcinin yapamadigini basaramadigini Okan Buruk basariyor ilk yilinda aralarindaki fark

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title