Haberler

Ekrem İmamoğlu'ndan Derbi Öncesi Sürpriz Paylaşım

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Ülker Stadyumu'nda Galatasaray ile oynayacağı derbi maç öncesinde Ekrem İmamoğlu'ndan videolu paylaşım...

Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçını statta takip eden Ekrem İmamoğlu bugün oynanacak olan Fenerbahçe- Galatasaray derbisini de yine statta takip edecek.

Ekrem İmamoğlu'ndan Derbi Öncesi Sürpriz Paylaşım

Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı videoyu, "Recep kardeşimle Pendik mitinginde karşılaşmıştık. Fenerbahçe maçına birlikte gitmek istediğini söylemişti. Bugün Sevgili Eşim Dilek ve Kadıköy Belediye Başkanımız Şerdil Dara Odabaşı da bize eşlik edecek. Çok güzel, kardeşçe bir maç olacak. Dostluk ve sevgi kazanacak." notuyla paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekrem İmamoğlu Galatasaray Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (10)

Ulubatlı:

Tam bir provakasioncu imamoğlu.şovmen seni.sporu bari rahat bırak.eğer belediye başkanı olursan istanbul için verdiğin vaatleri yerine getireceğine kendinde inanıyormusun.

6
14
yanıtYanıtla
Fuat ekinci:

Imamoğlu çok çalışacak istanbula güzel hizmetler yapacak emin olun

yanıt5
yanıt8
Pöh:

Zorunuza gitmesin adam gibi adam hakkıyla aldı binoşlarda ne senaryo çevireceklerini şaşırdı yahu millet 17 yıldır bıktı artık istenmiyorsunuz kene gibi yapıştılar belediyede usülsuzlukları ortaya çıkacak diye götleri tutuştu.her alanda hırsızlıkları yalanları aladaleveraları hak yemeleri bunlar burnunuzdan fitil fitil gelecek yüce Allahım hesabını soracak.Türk milletini bitirmeye gelmiş ne oldukları belirsiz ermenisinden tut yahudisine kadar var gelmiş buraya İslamı kullanarak siyaset yapıyor yıllardır.son çırpınışlarınız katardan

11
7
yanıtYanıtla
:

BIRAK KARDEŞİM VALLA SEN BELEDİYE BAŞKANI FALAN OLMA . İŞİ İYİCE ŞOVA DÖKTÜN . GİTTİĞİN STADLARDA HER ÇEŞİT PARTİYE OY ATAN İNSANLAR VAR . SENİN YÜZÜNDEN TRİBÜNLER BÖLÜNMEYE BAŞLANDI . GİTTİĞİN HER TAKIMA ZARAR VERİYORSUN .

9
6
yanıtYanıtla
Onur:

Ordaliler gerçek fenerli olsa bunu sokmazlar içeri şike oparasyonu zamanında stv de fener düşmanlıgı yapıyordu baransuyla beraber

6
4
yanıtYanıtla
yırtık pantul:

yahu adam da ki vizyona konuşma üslubuna ve insanlarla konuşurken ki kibarlığına bi bakın ya. MAŞALLAH diyelim de nazar değmesin.

4
5
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Seçim tekrarlanırsa bu sefer fark olur.

8
1
yanıtYanıtla
EMRE:

Bu adam kesinlikle güven vermiyor maskesi düşünce altından ne çıkacak bakalım

6
1
yanıtYanıtla
VEYSEL:

Helal olsun İstanbula da sportmen bir başkan yakışır

5
2
yanıtYanıtla
XXX:

145 yıldır neyin mücadelesini veriyorsun

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title