Haberler
Güncelleme:

Kasaplar tarih verdi hem de çok yakın! Bir zam da ete geliyor

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkan Vekili Osman Yardımcı, ülke genelindeki tüm ürünlere iki üç kat fiyat artış yaşandığını, eti aldıkları fiyatın üzerine mecburen kendilerinin de kar koymaları gerektiğini belirterek, "Pazartesi günü ete zam bekleniyor ama biz olmasını istemiyoruz" dedi. Yardımcı ayrıca sigara ve ekmek satışının zincir marketlerde yasaklanmasının ardından ete de yasak getirilmesini talep etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

BaBA:

Akp yonetımı halk karsısında saygınlıgını ve güvenini kaybetme noktasına gelmiştir, halk Akp yı sorgulamaya başladı artık ,,enflasyon canavarlı yılları bize geri getirmiştir. Bazıları kabullenemesede ekonomıyı uzun suredır yonetememektedir , Halkımız ekonomı ucuyor demekle ekonomının ucmadıgını anladı ve artık kandıırldıgını dusunmeye başladı.

29
4
yanıtYanıtla
sadece kadir:

şu aç gözlüler doymadığı sürece herşeye her zaman zam gelir.

15
6
yanıtYanıtla
corci:

yok aga olmuyor, artık kaçmanın yollarını bulmam gerek, yaşanmaz hale geldi memleket, elimdeki bütün parayı gıdaya basmaktan yaşayamaz olduk.

14
0
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

kasaptan et alanlar düşünsün biz kuzu kesiyoruz ekonomik oluyormuş birileri bize öğretti:)))

8
1
yanıtYanıtla
Cem Zirekoglu:

Burdan yoneticilere bakanlara sesleniyorum,biraz da elini tasin altina para babalari soksun..vatandasa bukadar yük ters teper vatandas yeri geldimi sagci solcu tanimaz ben şahsen tanimam gecinemiyorum zaten umutlarimiz da gitti, Türkiye de 5 ten buyuk onuda unutmayin

5
0
yanıtYanıtla
Miharbi mediç :

Poşete Kağıda Zam Gelmiş Siz Uyanıksınız Biz Aptal.Ulan Streç/ Kağıt kilosu 50 tl civarı bunu bana 80 -100 liraya satıyorsun,hatta mümkün oldukça büyük kağıda veya strece sarıyorsun.Bizde yiyoruz.

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title