Haberler

Maltepe'de bedava döner alabilmek için saatlerce kuyrukta beklediler

Güncelleme:

Maltepe'de bedava dağıtılan dönerden almak isteyen vatandaşlar uzun kuyruk oluşturdu. Fırsat çadırında dağıtılan döneri alabilmek için saatlerce kuyrukta bekleyen vatandaşlar havadan görüntülendi.

Bağlarbaşı Mahallesi Bağdat Caddesi'nde kurulan markalar indirim çadırı açıldı. İndirim çadırında dağıtılan dönere akın eden vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Kuyruğa giren vatandaşlar bedava döner alabilmek için saatlerce bekledi.

Maltepe'de bedava döner alabilmek için uzun kuyruk oluşturdular

VATANDAŞLAR İNDİRİM ÇADIRINA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Yöresel birçok ürünün standı kurulan çadırda 81 ilin ürünleri yer aldı. Kars'tan Edirne'ye bir çok ürünün olduğu çadırda yüzde 70'lere varan indirimli ürünler de yer aldı. Bir çok tekstil ürününün olduğu çadırda vatandaşlar ilgi gösterdi.

Maltepe'de bedava döner alabilmek için uzun kuyruk oluşturdular

"HAYATIMDA İLK KEZ BEDAVA DÖNER YİYORUM"

Döner sırası bekleyen Ahmet Aylamaz, "Yaklaşık bir saattir, döner için sıra bekledik. Güzel görünüyor, hayatımda ilk defa bedava bir şey yiyeceğim. İndirim çadırını gezerek alışveriş yapacağım" diye konuştu.

Çadır sorumlusu Yaser Bayrak, "İndirim çadırında ücretsiz döner dağıtıyoruz, lokma ikram ediyoruz. İkramlarımız her hafta devam edecek, çadırda indirimli ürünler var. İstanbulluların ücretsiz döner yemeye bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Bağlarbaşı Maltepe Bağdat Haberler

500

Yorumlar (50)

VATAN HASRET''YLE YANAN GURBETÇİ:

KİM NE DERSE DESİN TÜRKÜYEDE BOLLUK VAR ESNAF O KADAR ÇOK PARA YAPIYOR Kİ HALKA BEDAVA YEMEK VERE BİLİYOR. ALMANYADA BEDAVA GÜNAHINI BİLE VERMEZLER ADAMA. NİYAHET EURO BİRAZ ÇIKDIDA MEMLEKETİMDEN 3 EV 2 DÜKKAN ALABİLDİM YOKSA BİTİKDİM. GÜZEL ÜLKEME DÖNMEYİ ÇOK İSTİYORUM AMA ÇOBUKLAR OKUYOR ALMANYADA DÜZENİM VAR SİZ ÇOK ŞANSLISINIZ DEĞERİNİ BİLİN :))) PPP

7
25
yanıtYanıtla
ulan ne ironi yapmissin:

zaten yurtdisinda kimse tenezzul etmez boyle seylere herkesin parasi var, uc bes dilenciden baska kimi gordun avrupada birinden bir sey isteyen, Turkiye''de millet bir ogun yemek parasi cebime kalsin diye ugrasiyor. .

yanıt3
yanıt1
zaza:

emin olun sıraya ihtiyacı olmayan aç gözlüler giriyor

11
14
yanıtYanıtla
Mesut Küçük:

Keşke gerçekten aç ve ihtiyacı olanlar sıraya girse

yanıt4
yanıt0
Ant:

dış güçler kıskanıyor yine Türkiye''yi

13
4
yanıtYanıtla
garip:

zehir yesinler bir doner için saatlerce kuyrukta beklenırmı allah gözlerını doyursun

5
10
yanıtYanıtla
Açım:

Hepsi ihtiyaç sahibi bak orda takım kıyafetli ye ihtiyacı olan eyvallah ama gözü açtan onlarada sıra gelmez bence

yanıt0
yanıt0
KARLI DAĞ:

İçlerinden günlerden beri yemek yemeyenler olduğu aklına hiç gelmiyor değil mi? Ettiğin bu beddua sana döner birgün. . Yaz kenara yediğin dönerden zehirlenirsin. . Sonra dünya senin gibi birinden temizlenir.

yanıt4
yanıt1
Zehra:

Bedava mezar bulsa giricekler

11
3
yanıtYanıtla
MATRUŞKA:

ALLAH ALLAH HERKESİN CEBİNDE AKILLI TELEFON ELİNDE SİGARA KOLUNUN ALTINDA SEVGİLİSİ. ENFLASYON DÜŞÜK. ALIM GÜCÜ ÇOK YÜKSEK EKONOMİMİZ ÇOK İYİ DURUMDA YİNEDE ALT TARAFI 1 DÖNERE TALİM EDEN İNSANLAR VAR. İLGİNÇ

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title