Haberler

Kayserispor, İstikbal Mobilya ile Anlaştı, Takımın Adı Değişiyor

Güncelleme:

Süper Ligde 13. sırada bulunan Kayserispor, sezon sonuna kadar isim sponsorluğu için Boydak Holding ile anlaştı. Kulübün ismi İstikbal Mobilya Kayserispor olacak.

Spor Toto Süper Lig'de 19 puanla 13. sırada bulunan Kayserispor'un ismi değişiyor. Resmi imzalar atılacak.

Bu sezon ekonomik sıkıntılar içerisinde sportif başarıyı yakalamaya çalışan ekiplerden birisi olan Kayserispor, isim sponsorluğu anlaşmasına vardı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen görüşmeler, resmiyet kazanıyor. Kayserispor, sezon sonuna kadar isim sponsorluğu için Boydak Holding ile anlaşmaya vardı.

İMZA GELİYOR

Kayserispor Basın Sözcüsü Orhan Taşçı, "Kulübümüz Kayserispor ile Boydak Holding arasında mutabakat sağlandı. Pazartesi günü Kadir Has Tesislerindeki yeni hizmet binamız içerisinde bir Lansman düzenlenecek. Bu toplantıda Kayserispor ile Boydak Holding arasında isim sponsorluğu anlaşması imzalayacağız" dedi.

Toplantıya TMSF Başkanı Muhiddin Gülal'ın da katılacağının altını çizen Kayserispor Avukatı ve Basın Sözcüsü Orhan Taşçı, "İlk etapta anlaşma sezon sonuna kadar olacak. İmzalar atıldıktan sonra Kayserispor'un ismi İstikbal Mobilya Kayserispor olacak" açıklaması yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Boydak Holding Kayserispor Spor Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (16)

başlıcağım artık:

demir grup 2-aytemiz 1, istikbal mobiya 1-atiker 1, evkur 2-medikol 2, hakkaten iğrenç oluyo, lig değil organize sanyi fuarı gibi

22
1
yanıtYanıtla
rex:

medikol :D

yanıt1
yanıt2
Vatandaş:

İnşallah ligden düşersiniz. Bir kayserili olarak söylüyorum.

8
7
yanıtYanıtla
Düşülen durum vahim:

Müjde bedava parti logolu bez torba ve file geliyormuş.

11
0
yanıtYanıtla
Genc:

Para icin takimin ismini firma ismi yapiyorlar

7
1
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bu ne yahu organize sanayi bölgesi gibi takım isimlerine bakın ligdeki

8
0
yanıtYanıtla
rex:

kulupler para için reklam alıyor reklam aldıkça extra gelir çoğaldıkça futbolculara cok paralar dağıtılıyor , futbolcuların aldıgı para adalet mi bu dunya da trilyonlar alıyorlar kendilerine faydalı bi sporu yaparak .

7
0
yanıtYanıtla
RÜSTEM KILIÇDAROĞLU:

Para bu, artık takım yerine fabrika adları yarışacak. Koç Holding, Sabancı Holding''e karşı. . . Falan barika filan fabrikaya karşı. Artık sporun da suyunu çıkardılar.

7
0
yanıtYanıtla
ömer:

Kayyum atanmamış mıydı bu istikbale? Atandıysa, kayyum ile yönetilen firma nasıl sponsor olur biri açıklasın? Devletin kayseriye verdiği dolaylı destekten başka birşey değil.

4
1
yanıtYanıtla
rex:

valla iyice cılkı çıktı , sporu bari rahat bırakın başlıcam sizin paranızada reklamınızada

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title