Haberler

Günay Restaurant'ın eski sahibi Günay Tuncel hayatını kaybetti

Güncelleme:

Günay Restaurant'ın eski sahibi Günay Tuncel, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Günay Restaurant'ın eski sahibi Günay Tuncel hayatını kaybetti.

Bugüne kadar birçok isme şöhret kapılarını açan ve İstanbul'un en popüler mekanları arasında gösterilen Günay Restaurant'ın eski sahibi Tuncel, bir süredir tedavi görüyordu. 79 yaşındaki Tuncel tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Günay Restaurant'ın eski sahibi Günay Tuncel hayatını kaybetti

GÜNAY TUNCEL KİMDİR?

Bugüne kadar birçok isme şöhret kapılarını açan ve İstanbul'un en popüler mekanları arasında gösterilen Günay Restaurant'ın eski sahibidir.

Günay Tuncel, 1940 yılında İstanbul'da varlıklı bir ailede doğmuştur. Liseyi bitirdikten sonra üniversiteyi okumadı.

Tiyatrocu Zerrin Sümer ile evlenince, çalışmaya karar verdi ve ilk kez As Kulüp'te müdür olarak işe başladı. Bir sene orada çalıştıktan sonra Süzer Plaza Otel'in olduğu yerde 'Lalezar' adlı restoranda müdür olarak çalıştı. Burada; Emel Sayın, Öztürk Serengil ve Ajda Pekkan, haftanın yedi günü sahneye çıkardı.

1980 yılında Egemen Bostancı ile ortak bir yer açmaya karar vererek Harbiye'de "Günay Restauran" adı ile mekanı açtı. Açılıştan itibaren Leman sam ile 11 yıl çalıştı. İkili bu sürede sevgili oldular.

Günay Tuncel, 2009 yılında Şişli'deki Günay Restorant'ı 650 bin TL civarındaki borcuyla birlikte devrettikten sonra Kuruçeşme'de balıkçı restoranı açtı. Burada da işleri iyi gitmeyince iş hayatına zorunlu olarak noktaladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul Haberler

500

Yorumlar (25)

Muzooooo:

MAL DA YALAN MÜLKTE YALAN GEL BİRAZDA SEN OYALAN??

42
2
yanıtYanıtla
TİREBOLULU HASAN PAŞANIN OĞLU TOLGA PAŞA:

ÜN MÜN HEP KALDI BURADA. ÖLEN İNSANLA 3 ŞEY MEZARA KADAR GİDER, 1-MALI, SERVETİ, 2-ARKADAŞLA RI VE 3-İMANI(AMELLERİ)!BU ÜÇÜNDEN 2 Sİ MEZARA KONULDUKTAN SONRA GERİ DÖNER. BUNLAR 1-MALI SERVETİ, 2-SEVENLERİ. İMANI YANİ AMELİ KENDİSİ İLE AHİRETE GİDER. YÜCE YARATAN İMANDAN KUR AN DAN AYIRMASIN. ''DOĞARKEN AĞLARDIN GÜLERDİ SANA ALEM. ÖYLE BİR HAYAT YAŞA Kİ SEN ÖLÜRKEN GÜL!AĞLASIN SANA ALEM. İMANDIR O CEVHER Kİ ALLAHIM NE BÜYÜKTÜR İMANSIZ OLAN KİRLİ YÜREK SİNEDE BİR YÜKTÜR. FARZ EDİLSİN Kİ ÇEKİLMİŞ VİCDANLADAN

34
5
yanıtYanıtla
Arı:

Yazıklar olsun hesap gününe hazırlanmayanlara

yanıt5
yanıt1
Ünlü:

Çok bilmiş eleman peşalıkta burda kalıyor demi sanane milletin amelinden her yere salça olmayın ya senane kardeşim siz kendinizi kurtarın karışmayın milletin ameline dinine boş adamlar

yanıt4
yanıt4
Armutçu:

Ünlü yaran mı var laa

yanıt1
yanıt6
Ünlü:

Armutçu hayırdır sananeeee salça olma her yere işine bak ...

yanıt1
yanıt0
Tayyar Durden:

Hakikatten anlamadığım için soruyorum; saflığıma verin. Alkış emojisi bırakan arkadaşların amacı ne acaba?

18
2
yanıtYanıtla
Tayyar durmaden:

sevmiyordur rahmetliyi

yanıt5
yanıt2
Fatih Günay:

Canım amcam bizi bırakıp gittin acımız büyük bize bıraktığın mirasa sahip çıkacaz

18
1
yanıtYanıtla
Firat:

Adam öldü bari dalga gecme

yanıt3
yanıt1
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title