Haberler

Ereğli'de Giysi Toplama Kutuları İlgi Görüyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında ’Giysi Kumbarası’ ile vatandaşların kullanmadıkları eşyaları ihtiyaç sahibi olanlara ulaştırılmasında köprü görevi görüyor.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında 'Giysi Kumbarası' ile vatandaşların kullanmadıkları eşyaları ihtiyaç sahibi olanlara ulaştırılmasında köprü görevi görüyor.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven yaptığı açıklamada, "Göreve geldiğimiz günden bu yana fiziki, sosyal ve kültürel belediyecilik kapsamında önemli ve ilk olan hizmetleri şehrimize kazandırdık. Hizmet noktasında gayretle, sevgiyle, samimiyetle çalışıyoruz. Gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin yürüttüğümüz çalışmalarla şehrimizi daha değerli hale getiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Özgüven, "Sosyal yardımlaşma evimizle başlattığımız projemizi bir ileri daha götürerek şehrimizde ilk olan giysi kumbaralarını hemşehrilerimizin yoğun kullandığı alanlara bıraktık. Bu sayede vatandaşlarımızın kullanmadıkları eşyaların toplanmasını sağlayıp ihtiyaç sahibi olanlara ulaşmasında köprü görevi yapıyoruz. Paylaşmak bizim kültürümüzün bir parçasıdır. Bu anlamda belediye olarak böyle anlamlı bir hizmeti gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mehmet Özkan Ereğli Konya Ekonomi Güncel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title