Haberler
Güncelleme:

BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç, yüksek fiyatlardan marketlerin sorumlu tutulmasına tepki

BİM İcra Kurulu Üyesi ve Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı Galip Aykaç, yüksek fiyatlardan marketlerin sorumlu tutulmasına tepki gösterdi. Etiketlerdeki artışın kaynağının kendileri olmadığını belirten Aykaç, "Nasıl ki döviz kurlarındaki artışta sebebin döviz büroları, akaryakıt zammında benzin istasyonları olmadığı gibi bizlerin de buradaki payının son derece sınırlı" dedi. Aykaç, zincir marketlerde birbirine yakın fiyatların olmasını da rekabete bağladı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

HAKAN ARSLANOĞLU:

Fakire yardım eden fakirlik görmesin. Fakirin hakkını da yiyen fakir olmadan ölmesin inşallah.

21
0
yanıtYanıtla
AHMET DEMİR:

yerel marktelerden alışveriş yapılmasını tavsiye ediyorum. yerel marketle elindeki stok tükeniyor, eğer yeni aldığı ürünün fiyatı artmışsa zam yapıyor. bu 4 li zincir market ise stoğundaki eski ürünler dahil anında tüm etikleri aynı gün değiştiriyorlar.

9
1
yanıtYanıtla
ismail bey :

Adam haklı, ürünlerin kendisi pahalı değilde sadece bu marketlermi pahalı veriyor. bunlar yağ 40 tl alıp,100 tl satmıyor. Eğer malın alışı ucuzsa o vakit tarım kredi 50 tl satsın.

0
1
yanıtYanıtla
MİRAC AKBAŞ:

Sizler bu millet icin sade halis muhlis kaymakli tuzaksiniz. Bu ne demek biluyormusunuz? Ey durumu orta veya iyi olmayanlar! Olun açlikta sokakta. Buzim ucin siz degil, sirtinizda zulmen fahiş fuyata sattiğimiz para önemli...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title