Haberler
Güncelleme:

Eğlence mekanında bir kişiye saldıran oyuncu İbrahim Çelikkol geceyi karakolda geçirdi

Oyuncu İbrahim Çelikkol, arkadaşlarıyla gittiği eğlence mekanında bir kişiye saldırdı. Oyuncu, bir kişinin elmacık kemiğini kırdığı gerekçesiyle geceyi karakolda geçirdi. Çıkan kavgayı ise Ula Belediye Başkanının oğlu ayırdı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

BİR İZLEYİCİ:

eee SANATCILARIN İSTANBULDA ÇOBANLARI KAZANDI YA İSTEDİKLERİ GİBİ AT KOŞTURUYORLAR. DAYAK, AŞAĞILAMA, KÜÇÜK DÜŞÜRME. YÜZ BULDULAR BAŞKANLARINDAN YAPIYORLAR YAPACAKLARINI.

5
13
yanıtYanıtla
seyirci:

harbi malsınız her şeyi siyasete dökmeseniz olmuyor it dalaşı yapuyorsunuz bir insan durduk yere neden kavga çıkarsın ki tek taraflı düşünmeyin beyinsiz aptallar yazacağınız yoruma ben

yanıt9
yanıt2
MAL SEYİRCİYE CVP.:

MAL BELLİ. SÜRÜNÜN Bİ FERDİ SEYİRCİ GELMİŞ. GÖRÜYORUZ HABERLERDE. ESKİ BELEDİYE BAŞKANLIGI YAPTIGI YERDE HERKES BİRBİRİNİ DOGRAMAYA BAŞLADI. KAPALI KADINLARA CİRKİNCE HAKARETLER AŞAĞILAMALAR BAŞLADI. ÇARŞAFLI NİNELERİN KURTARDIGI MEMLEKETİ MİNİ ETEKLİLER SAHİPLENMEYE NİNELERİMİZİN SOYUNU BU TOPRAKLARDAN KOVMAYA BAŞLADI. SEN DAHA NE KONUŞUYORSUN. Bİ EKO KAZANDI DİYE SESİNİZ ÇIKMAYA BAŞLADI. ONDAN ÖNCE SEN MİNİ ETEGİ GİYİYORSUN DİYE AŞAGILAYAN KOVAN OLDU MU?

yanıt1
yanıt6
MAL SEYİRCİYE CVP. 2:

AMA SON 1-2 AYDA KAPALI BAYANLARIMIZIN YEMEDİĞİ HAKARET KALMADI SENİN GİBİ LAPLAĞİK ÇAPSIZÇAĞDAŞLAR YÜZÜNDEN.

yanıt3
yanıt5
DİNİNİZ FUTBOL:

ÜNLÜ OLUP BİRİSİNİ DARP ETMEK VARMIŞ BEEE NE CEZA ALIYOSUN NE BİŞEY :) :)

15
2
yanıtYanıtla
KIZGIN:

Adam dizi sahnesi zannediyor hayatı herhalde vur kır kimse hesap sormasın . . .

12
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BİZİM MAHALLEYE GELSE Bİ

7
5
yanıtYanıtla
SERHAT:

akıllı ol ibraaam gelmiyim oraya

7
1
yanıtYanıtla
FAKİR BİNİCİ:

Darp''tan ceza almaz. Bunlar ünlü. Fatih Terim de mekan bastı adam dövdü hapis cezasını mekanı basılan gariban aldı :)))) Burası Türkiye.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title