Haberler
Güncelleme:

17 yaşındaki genç, dut ağacına bağladığı iple kendini astı

Adıyaman'ın Besni ilçesinde, 17 yaşındaki bir genç evlerinin bahçesindeki dut ağacına bağladığı iple kendisini asarak intihar etti. Bahçeye gelen yakınları, genci ipe asılı halde görünce sinir krizi geçirdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

coni:

Bu cocuk asgari ucretle bi yerde ise girse ev ve araba icin nerden baskan 20 sene kit kanaat gecinip para biriktirmesi lazim, tatil sosyal hayat olmadan ki tlnin degeri enflasyonu daha hesaba katmadim, yazik cok yazik.

13
2
yanıtYanıtla
dilek:

Tanrı''dan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Yakınlarına da sabır diliyorum.

6
4
yanıtYanıtla
Yazık:

İçim yandı.Hadi bakalım bi gencecik fidan daha gitti.Zaten her şey yeterince zıvanadan çıktı.Ne olur sevgi verin evlatlarınıza,şiddet uygulamayın,sahip çıkın,koruyun her türlü istismardan,kötülükten,evet o kadar kolay değil ama,evladını sevip değer vermek,yeterince sahip çıkmak gerek.Öyle bir sürü çocuk doğurup saldım çayıra,sevgisiz ilgisiz,sonra da böyle yüreğimiz yanıyo.Ne yaşadı ki garibim,içinden çıkamadı,kıydı canına.Rabbim kimseye yaşatmasın,ailesine sabır versin.

2
0
yanıtYanıtla
xxxxx:

Kesin kız meselesidir nedir bu erkeklerin kadınlardan çektiği

0
0
yanıtYanıtla
Erkan:

Allah rahmet eylesin. Kardeşim in ne derdi vardı. Off of

0
0
yanıtYanıtla
Türk:

Kurtulmuş bu ülkeden.

0
0
yanıtYanıtla
Burak:

Ne oluyorsa garibana oluyor..uzuldum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title