Haberler
Güncelleme:

ABD'de ilkokula düzenlenen silahlı saldırıda ölenlerin sayısı 21'e yükseldi

ABD'nin Teksas eyaletinde 18 yaşındaki Salvador Ramos isimli saldırganın bir ilkokula düzenlediği silahlı saldırıda ölenlerin sayısı 19'u çocuk ve 2'si öğretmen olmak üzere 21'e yükseldi. Ramos, saldırı sonrasında okula intikal eden polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilirken 18 yaşındaki zanlının okula gitmeden önce de büyükannesini vurarak öldürdüğü iddia edildi. Öte yandan saldırının, Teksas tarihinin en ölümcül okul saldırısı olduğu belirtildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

oguz:

etme bulma dünyası terörü desteklersen bir gün sende terörle uyanırsın

73
44
yanıtYanıtla
Gd Ush:

Küçücük çocuğun ne suçu var, hangi ara insanımız bu kadar merhametsiz oldu. Kim olursa olsun biz giden her cana üzülüyoruz.

yanıt41
yanıt16
oguz:

bizim şehit olan askerin ölen bebelerin esnafın köylünün ne sucu vardı bir söylesene canları acırsa o zaman anlarlar bizimde canımızın yandıgını olay kücük cocuk degil ben cocuklara nediye bilirim ki geniş düşün

yanıt11
yanıt0
Hakan Arslanoglu:

Saldırganda Michael Jackson' un ikiz kardeşi gibi. çok benziyor..

53
26
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Çok üzüldüm kimse istemez masum cana kıyılmasını. Destekledikleri yönetimlerin kendilerine terörist diye gösterilen İslam ülkelerinde öldürülen çocukların ailelerinin yerlerine koymaları için de bir fırsat. Allah'tan ailelerine sabır diliyorum . Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.

27
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title